Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Konyaaltı Yeni Travesti Merve

  • Listelenmiş: 23 Aralık 2022 18:08
  • Süre sonu: 415 days, 17 hours

Açıklama

Herkese selam, keyfine düşkün Konyaaltı travesti partner arayan beyler için burada sayfamı yayınlamak istedim. Bu internet sitesi aracılığı ile sizlere ulaşmaktan memnuniyet duyacağımı ve azgınlığım ile yatağımızı alevler içinde yakacağım. Ben bu alemin en güzel hatunlarından bir tanesi olarak kendimi size feda etmek için bir bakıma sizlere vazgeçilmez anlar yaşatacağım. Kendimle övünmesini çok severim, isterim ki birlikte olduğumuz zamanlar içinde hal böyle iken bir yere gelmiş olalım.

Antalya Konyaaltı otele gelen travesti ile sorunsuz hem aktif hem pasif beraber olmanın keyfini çıkarmak için tek yapman gereken beni aramak ve randevu talep etmek olacaktır. Bu iş kolunda çalışanlar arasında Konyaaltı ap travesti olarak ben sizlere istediğiniz zevkleri arzu ettiğiniz biçimde sunan bildiğiniz şahane bir hatunum. Gerçek bir travesti partner kalitesi ile sizin isteyeceğiniz her türlü zevke hitap eden bir bireyim, yani fantezide sınır yok beyler, ben eğlenceyi benimle tadacağınızı bilmenizi istiyorum. Bedenimi, kışkırtıcı ve seksi fiziğimi çok beğenecek ve her noktasına hayran kalacaksınız. Beni gördüğünüz anda hemen yatağa atmak ve içime girmek isteyeceğinize eminim, lakin Konyaaltı aktif travesti olarak bazen benim sizin içinize girmemi de arzuladığınız anlar olabilir.

Ben özellikle uzun süreli yani Konyaaltı gecelik travesti tarzında bir görüşmeyi, çok da tercih etmeyen bir hatunum. Koca bir geceyi tek bir erkek ile birlikte geçirmek pek benim tarzım değil, bunu seven bir bayanım. Kişisel olarak temizliğe ve hijyene çok önem verdiğimi belirtmek isterim. En kısa zamanda randevu alarak gelmeniz için sizleri kendi yerimde hemen bekliyorum.

Her şeyimle, yataktaki üstün maharetlerim ve azgın çapkın ruhum ile sizi etkileyebileceğim gibi, bir bakıma seksin sınırlarını da her zaman bildiğimi bilmenizi isterim. Her ne kadar üste çıkmayı sevsem de domaltarak benim içime girmek isteyen beylerin sayısı da hiç az değildir. Benimle anlaştığınız tüm bu zaman zarfında sadece size ait olacağım ve istediğiniz zamanlar da sizinle birlikte muhteşem bir zaman içerisine gireceğim. İlgili, alakalı, erkeğini memnun etmesini bilen bir partnerin size dokunuşları karşısında şoke olacaksınız.

Liste Kimliği: 97763a5e431a5b86

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın