Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Kumluca Ap Travesti Nebehat

  • Listelenmiş: 15 Aralık 2022 16:08
  • Süre sonu: 429 days, 16 hours

Açıklama

Özellikle Antalya Kumluca travesti partner arıyorsanız ve kendinize her türlü hem aktif hem pasif olarak hizmet verecek birisini tercih ediyorsanız buraya bakın. Bir erkeği nasıl mutlu edeceğini kesinlikle bilen bir hatun bulmak bu site vasıtasıyla hiç de zor değil, işin aslı burada ne istediğini bilmekten geçiyor.

Hani derler ya herkesin vicdanı kendi mahkemesidir diye, eğer orada adaletli bir hakim iseniz gereken cezayı kendinize verirsiniz. Ancak adaletsiz bir hakim iseniz, kendinizi korumaya alırsınız, konu ne olursa olsun kesinlikle adaletten şaşmak lazım. Tabi ki konu insanın kendisi olunca Kumluca pasif travesti için daha zor oluyor. Dolayısıyla yanlış yapma olasılığı da oldukça artmaktadır. Şimdi ise buna bağlı bir haberi sizlere aktaracağız. Acılı bir annenin sözleri inanılmaz derecede yürekleri burkmuştur. Olayın muhatabı bile değilken öldürüldüğünü, karşı tarafın ise buna rağmen savunmasını meşru müdafaa üzerine kurduğunu söyledi.

Bu ahkam kesme olayı, aslında bir bakıma sana bana değmeyecek şekilde olacaktır. Dosyada her şeyin net olduğunu ifade eden sanığın, nitelikli öldürülmesinden ağırlaştırılmış müebbet cezası alması için elimizden geleni yapacağız dedi.

Oğullarımdan biri elinde boks eldivenleri ile oynamaya başladı. Ben de bu sırada kendisine sarılıp öpmek isteyince bana beni neden dövüyorsun, sen kötü bir babasın dedi. Ben de durumun böyle olmadığını anlatmak istedim. Ancak oğlum ağlayarak evden ayrıldı, bana pek mantıklı gelmedi konuştukları, Kumluca ap travesti özellikle Kumluca aktif olabilen travesti için sokaklar dolusu adam toplandı. Sonrasında beni arayarak, sen çok şerefsiz bir babasın dedi. Kendisine durumu anlatmaya çalıştım, dinlemeyince yanına gittim. Hiçbir şekilde kendisini bilerek darp etmek istemedim. O gün kendisiyle konuşurken bana kaldıramayacağım ifadeler kullandı. Bana, senin pipin kalkmıyor iktidarsızsın, tüm cümle alem senin iktidarsız olduğunu konuşuyor.

Oğlunu dövdün, insan oğlunu döver mi hiç, şerefsizsin şeklinde bir muhabbet yaptı. Bu durumda ister istemez, boşanma aşamasındaki eşine karşı tehdit ve mala zarar verme suçlarını işlediğine ilişkin ortam döndü. Onun beyanı haricinde bir delilin bulunmadığı belirtildi. Kararda, hakaret konusunun ise karşılıklı olarak gerçekleştiğine yer verildi.

 

516 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 397639b4365e530d

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın