Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Kumluca Travesti Bahar

  • Listelenmiş: 4 Ekim 2022 12:23
  • Süre sonu: 335 days, 6 hours

Açıklama

Antalya Kumluca Travesti Telefonları

Ben bu güne kadar birlikte olduğunuz hatunlara benzemem, her türlü seks pozisyonunu severek yapmam. Sekse halen daha büyük bir zevk ve şehvetle yaklaşmam buna en büyük örnektir. Bu sitedeki bütün hatunları bir kenara koyarak beni aramalı ve hayatın tadına baklalısınınız.

Çalar saat sabah dokuza kuruluydu altı masanın üstünde çalarken uyanamamışım, yarım saat sonra anca uyanabildim, bende yazıp gönderdim, kahramanca bir hamle oldu. Aslında herkes buna cesaret edemiyor ama ben yaptım bir şekilde gönderdim, acı haberlere aldırış etmiyorum, bide onlarla uğraşırsam arkadaşlarıyla sorun yaşayabilirim. Daha sonra malzemeleri ele geçirdim ve bir çalar saat yapmaya karar verdim, önce akrep ve yelkovandan başlamam lazımdır, tahtaları küçük küçük kestim ve doğradım.

Burada akrebi yapmak baya bir zamanımı aldı sonra yelkovana geçtim. Yelkovan kolay oldu, sayıları gazete kupürlerinden kestim ve bir yuvarlak keserek üzerine on iki rakamı tek tek yapıştırdım. Sıra mekaniğe gelmişti o konuda bir araştırma yaptım eğer ki parçaları tek tek almaya kalkarsam hazırdan pahalıya geliyordu bende hazırdan bir mekanik almaya karar verdim. Rüyadan sipariş verecektim ama Amerika birleşik devletlerinde daha ucuzmuş, bende oradan sipariş vermeye karar verdim.

Kumluca Yeni Travesti Partnerler

Siparişi beklerken sandıktan çıkan sonuçla rüyada daha ucuz olduğunu duydum bende bir tanede Rusya dan sipariş verdim. şimdi bu mekanikler gelince yaptığım yelkovan ve akrep ile rakamları birleştirip bir çalar saat yapamam bakalım işe yarayacak mı. Yeni çağa ayak uydurmak gerekiyor sonuçta ikinci tur bir daha düşündüm, dijital bir saat almaya karar verdim. Akıllı olanları varmış belleğe takılan ama telefonla uyuşan, kahvehanede birisi satıyormuş, gidip ona bir sormak lazım. Sonrasın uyumayla ilgili bir sorunum olacağını ben artık pek sanmıyorum.

Son yıllarda en büyük problem uyku olmuştur, eskiden ne güzel horozla uyanırmış insanlar, sonra horozlara üç ayrı soruşturma açmışlar, o günden beri saatle uyanıyorlar. Gelirin yüzde ellisi uyumaya gidiyor son günlerde yada zamanlarda bence derhal kapanmış dosyalar yeniden açılmalı, keşke başkaları kazansın diye konuşan insanları uyandırmak lazım.  Başka türlü olmayacak bu işler. pek çok mesaj geldi yine hepsini tek tek okumam lazım bu yüzden biraz ara verelim bu konuya. Sonra tekrar değerlendireceğim bu keşke başkaları kazansın diye konuşan kişiyi.

 

389 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 154633b02bc44eff

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın