Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Lara Örnekköy Travesti Numarası

  • Listelenmiş: 27 Mart 2022 04:30
  • Süre sonu: 138 days, 23 hours

Açıklama

Antalya Lara Örnekköy travesti telefonları numaraları, düşünüldüğünde o civarda hem travesti hem escort bayanların bolca olduğunu bilmemiz gerekiyor. Bu arada bu sektörde hizmet veren en güzel ve özel Örnekköy ap travesti ilanları bulmak arzusunda olduğumuzda, bu siteden faydalanmak lazım geliyor.

Sevgilisinin ona aldığı hediyelerin aslında sahte olduğunu ve hiç bir Antalya travesti partnerin dolandırıcı olduğunu anlayan kızcağız ilişkiyi bitirdi. Geçtiğimiz haftalarda hamileliğini açıklayan ardından bebeğini düşürdüğünü söyleyen Lara travesti partner bu olayın ardından parmağındaki yüzüğü çıkarmıştır. Ancak bebeğinin düşürmesi konusu biraz akılları karıştırdı. Dolandırıcı olduğunu öğrendikten hemen sonra bebeğini aldırdığı hakkında da oldukça haber yapılmıştır. Ancak Örnekköy otele gelen travesti için bu haberleri yalanlayarak, gerçekten siz iyice saçmaladınız. Ben bir cana asla kıyamam. Allah’ın takdiri benim yapabileceğim bir şey olsaydı emin olun yapardım, diyerek tepkisini göstermiştir.

Bırakın bu işleri, daha sonra sosyal medya hesabından Örnekköy yeni travestilerin numaraları ile olan tüm fotoğrafları sildi. Ayrılık konusunda ayrıntılar ortaya çıkmıştır. Sevgilisiyle ilgili olan gerçeği öğrenen Subaşı, ilişkiyi derhal bitirdi.

  

375 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 75623eee7ada86f

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Bir Yanıt için “Lara Örnekköy Travesti Numarası”

  1. Şart Üzerinde 12 Ağustos 2022 @ 15:24

    Kondom şart, bence mutlaka şart, her türlü o kılıfı takmak lazım olacaktır.

Cevap Bırakın