Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Lara Şirinyalı Travesti Mine

  • Listelenmiş: 11 Ekim 2022 10:01
  • Süre sonu: 364 days, 22 hours

Açıklama

Antalya Muratpaşa Lara Şirinyalı Travesti Telefonları

Bir bakıma her erkeğin başına gelmesi gereken bir hatunum, beni böyle bilirseniz daha rahat edersiniz. Hayattan aldığı zevkleri ikiye katlamayı seven bireyler bulmak benimle olacak beylerin ihtiyaçlarını gidermek için burada sunacağım hizmetleri karşılayacaktır. Gereksiz muhabbetlerden ve de en önemlisi naz kapriste bulunmayan Lara travesti numaraları arıyorsanız doğru ilana bakıyorsunuz.

Sınırsız ve özgür birlikteliklerden yana bir hatun olduğumdan sizleri sonsuz sevgi ve şehvetle anıyorum. 23 yaşında çıtır ve leziz bir hatunum. Size hemen yaş söyledim çünkü bazıları için yaş önemli olabilmekteyim. Benim için kafam çok karıştı kusura bakmayın ne yazacağımı bilemedim, daha doğrusu düşünmemek lazım ama eğer böyle bir davranış içindeyseniz benden uzak durun. Bana ya da başkasına insanlar saygı duymaktan başka elimden bir şey gelmiyor. Ben 54 kiloda, minyon tipli, çıtı pıtı, sarışın, mavi gözlü ve beline kadar uzun dalgalı sarı saçları olan hatununuzum.

Lara Ucuz Travestiler

Hem pipinizi hem de cebinizi düşünüyorsanız, ekonomik şartlarda hizmet sunabilirim ve bunu büyük bir zevkle yaparım. Çok uzun sürelerdir buralarda yaşıyorum ve dil dile değer şekilde zaman geçiriyorum. Yani yataktaki maharetlerim gerçekten de dillere destandır, sohbete de çok önem veririm.

Benim için görüşmelerim iş değil, bir zevk alma aracıdır, birlikte olduğum erkekler ile keyifli zaman geçirirken muhakkak en sıcak anlamda eğlenmenize neden olurum. Çok memnun kalacağınız bir hatun olduğumu bu yüzden iddia ediyorum, inanın bana en önemli amacım önce samimiyet. Antalya 100 tl travesti olarak ödeme konusunda da zorlamam ki grup sekslere varana kadar her delilikleri birlikte yapalım.

Sekste kondomla alakalı bir basit yasaklamam var, olayımız çok basit sakso çekerken yani oral seks yaparken kullanmıyoruz. Ama içime girerken takmanız şart, ben oral travesti olduğum zaman kendi kuralımı kendim zaten belirliyorum. Anlamadığınız yer olursa işaretleyin yazıyı okuduktan sonra tekrar üzerinden geçersiniz, bu nedenle bu durumun sizi yoracağını sanmam. Kafayı yemek üzereyim ve canım çok sıkılıyor, ayrıca benle zaman geçirirken sizi sevişe sevişe memnun ederim. Bazen içime girmeden boşaldığınız bile olabilir ki dudak dudağa bir yakınlık olmayan seks bence kurudur.

  

433 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 686634536b7a599b

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın