Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Lara Travesti Başak

  • Listelenmiş: 31 Aralık 2019 21:02
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Antalya Lara Travestileri

Antalya Muratpaşa Lara Genç Güzel Travestiler, Lara Ucuz Yeni Güzel Vip Otele Gelen Kendi Yerinde Görüşme Yapan Travestiler

Selam çapkınlar ben Antalya Muratpaşa Lara tarafından minyon tipli çok güzel mankenlere taş çıkartacak bir fiziğe ve yüz güzelliğine sahip kaliteli çıtır lara travesti hatununuz BAŞAK.

Burada sizlerin zevkine sunmuş olduğum fotoğraflar bire bir bana ait olup, yanıma geldiğinizde güzelliğim ve seksiliğimi gördüğünüzde beni çok beğeneceğinizi ve bir an önce bana sahip olmak için acele edeceğinize kesinlikle eminim, hem güzelliğime hem de yatakta siz değerli Antalya’ lı beylere sunacağım özel zevk dolu hizmetlerimin kalitesine fazlasıyla güveniyorum.

Siz kaliteden anlayan zevk sahibi çapkın beyleri kendi yerimde ağırlıyorum, özel durumlarda istek olursa otellerde de görüşme yapabilirim.

Beyaz tenli bir hatunum, göğüslerime ve kalçalarıma bayılacaksınız, bir erkeği nasıl mutlu edeceğini bilen, kesinlikle sizi üzecek naz kapris yapmayan, bir kere tadına baktığınızda tekrar ve tekrar görüşmek isteyeceğiniz sizi asla üzmeyecek ender antalya kaliteli escort hatunlardan bir tanesiyim.

Güzelliği kaliteyi ve zerafeti aynı anda yaşamak isteyen beylerin beni aramasını bekliyorum.

Alttaki numarama tıklayarak beni arayabilirsiniz.

Not: Beyler özellikle bol çeşit kıyafetim var, hizmetçi, deri, üniforma tarzında bol çeşit fantazi giysim var, bu tarz özel istekleriniz olursa bana belirtmeniz yeterli, seni mutlu edeceğime emin olabilirsin.

  

2368 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 8505ce854897b8a6

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın