Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Manavgat Gay

  • Listelenmiş: 27 Kasım 2022 08:55
  • Süre sonu: 410 days, 16 hours

Açıklama

Konumuz Antalya gay partnerler hakkında bir yazı olduğunda ister istemez Manavgat gay eşcinsel partner hakkında bu tanıtım ilanını görmemezlik yapamazdık. Bir sonuca varılacağı zaman işlerin ister istemez yeterli boyutlarda olmasını hak ve arzu ettiğimiz kadar başkasından bir beklentimiz olamazdı. Hal durum böyle iken bir Manavat pasif gay arayışımız sürmektedir.

Hakkını yemeden seks yapmanın mutluluğunu tattığımız şu zamanlarda, bir bakıma birbirinden güzel ve seksi özellikle Manavgat kadınsı pasif eşcinsel partner bulmak zor olmasa gerek. Ben bu işte uzman ve bir seks manyağı olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki hayattan neşesini kaybetmemiş zevk almasını ve aynı zamanda vermesini bilen bir partnerim.

Dişiliğimi ön plana çıkartmayı sevsem de,  isterseniz yani dilerseniz aktif olarak da seks yapabiliriz. Yani su katılmamış derecede saf bir Manavgat ap gay partnerim. Penisim aşırı büyük değil, bu nedenle rahatça alabilirsiniz, ayrıca ben de fazla bol bir mabada sahip olmadığımdan çok büyük aleti olanlarla birlikte olmamaya özen gösteriyorum. Ama içine girmeden de olur derseniz, büyük aleti olanları ağzımla emerek de boşaltabilirim.

Gizliliğe değer veren bir kadın olduğumu söylemiştim, bu nedenle çiftlerin endişelenmesini gerektirecek bir durum yok. 55 kilo ve güzel bir Antalya eşcinsel partnerim, ama birlikteliklerimizin kaliteli mekan kalitesiyle de alakalıdır. Muhtemelen, teke tek birliktelikler yaşamayı tercih eden biri olarak, zevkim için ben her zaman sizi özellikle yanıma hemen davet ederim. Tabii ki asla erkeklerimi kırmam, bilhassa bu anlamda grup sekslere ayrıcalık veririm. Çünkü kendi mekanınızda iyi hissediyor olabilirsiniz (aynen benim gibi). Üstelik madem seks anlamında sınırsızız o zaman bize içkili bir muhabbet yaşayabiliriz, isterseniz ortama bir bayan da davet edebilirsiniz. Hoş görülü ve tüm tabuları yakın bir anlayışım var, görüşmelerimde sırasında (normalde pek içmesem de) eşlik ederim içki konusunda da merak etmeyin.

O kadar yazdım ettim, yine de sadece iki yüz yetmiş kelime tutmuş, bu konuda bir çalışma gerçekleştirmeye kalksam, muhtemelen haberlere bile çıkardım ve asla bunu istemem. Şansınızı benimle birlikte yakalayabilirsiniz, bir kere birlikte olduğumuzda, artık hayata farklı bakacağınızdan talih konusunda şansınız dönecektir.

   

947 Toplam Görüntülenme, 3 Gün

  

Liste Kimliği: 757638228fa345b2

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın