Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Manavgat Pasif Travesti Sultan

  • Listelenmiş: 23 Aralık 2022 18:33
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Beyler öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki Manavgat aktif travesti arıyorsanız eğer başka ilana bakın. Ben Antalya Manavgat pasif travesti trans partner arayanların gözdesi ve sevgilisiyim. Bir düşünün sizden aldığı paranın son kuruşuna kadar hakkıyla verecek bir hatun ile kusursuz bir zaman geçirmek isterseniz tek yapmanız gereken bana ulaşmak. Size sunacağım eşsiz zamanların tadını uzun zaman hafızanızdan silemeyeceksiniz, bunu unutmayın.

Manavgat yeni travesti partner olarak sizlere karşı her zaman istekli ve şehvetli bir şekilde davranacağıma emin olabilirsiniz. Özellikle de tamamen sizleri kendime aşık etmek ve her azdığınızda ilk beni aramanızı sağlamak için sağlam bir muamele çektiğime işaret etmek isterim. Bana doğru çekmekten ve aşka doğru adımlar atarken, sizi kendime hayran bırakacağım ve sizinle birlikte ben de haz alacağım. Bu elbet benim mesleğimde ulaştığım zirve ve haz verme sanatında gösterdiğim bir başarı olacaktır.

Sıkıntılı ve stresli bir şekilde geçen gününüzün ardından, biraz rahatlayıp zevke ulaşmak, mevzu bahis ben söz konusu olduğumda her zaman mümkündür. Göz kamaştırıcı ve şahane denecek derecede sade bir güzelliğim var. Estetik ya da makyaj yaparak güzel olan basit hatunlardan asla olmadım. İşini yaparken tamamen zevk vermek üzerine bir seks yaşatmak, sizin aklınızı başınızdan kusursuz bir şekilde alarak mümkün olabilir.

Yaptığım iş ve sergilediğim tavırlar konusunda ben bir uzman sayılırım, ayrıca başarıya ulaşan yollarda asla kendime taviz vermedim. Bu sektörde çok fazla bayanla tanışmış olabilirsiniz, ama benim size sunacağım tamamen Antalya pasif gay yanlarımın ağır bastığı bu olay silsilesi çerçevesinde bir başımıza mutlu mesut yaşayacağız.

Kıskandıklarını belli etmeseler bile, benim gibi diri ve seksi bir bayanı her zaman kıskandılar ve kıskanmaya devam edecekler. Benim bu güzel, tadına doyumsuz koca memelerim ve geniş kalçalarım sayesinde, eşsiz fiziğim karşısında kesinlikle tüm geceyi benimle geçirmek isteyeceksiniz. Telefonumun muhabbet hattı olmadığını buradan sizlere bir kere daha hatırlatmak isterim, eminim siz de benim kadar zevk sahibi beyleri tercih edersiniz. Hayat bazen boş gelebilir, bu daha önce benimle tanışmadığınız için böyle hissettiğiniz gerçeğini değiştirmez.

 

1802 Toplam Görüntülenme, 3 Gün

  

Liste Kimliği: 22463a5efb1698b8

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın