Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Manavgat Travestilerinden Derya

  • Listelenmiş: 15 Ocak 2020 14:24
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Antalya Manavgat Travestileri

Selam çapkınlar ben yeni gözdeniz DERYA.

Umarım sizler için özel olarak amatör olarak çektiğim ve burada zevkinize sunduğum fotoğraflarımı beğenirsiniz. Yazdıklarımı okuduktan sonra benimle irtibata geçersiniz ve bende size çok özel anları büyük bir zevk ile yaşatırım.

Manavgat mevkiinde bulunan otellerde, rahatça buluşabileceğimiz sorun çıkartmayan pansiyonlarda buluşabiliriz. Lakin benim favorim ve asıl istediğim benim evime yanıma misafirim olarak gelmenizdir.

Bana ulaşırsanız hak ettiğiniz zevk dolu zamanları birlikte yaşayabiliriz.

Cevapsız aramalara dönüş yapmıyorum, mesajları okumadan siliyorum. Ciddi iseniz telefonda merak ettiklerinizi sorarsınız ve pazarlık yapmadan yanıma gelirsiniz.

Aktif olabiliyorum, gruba girebilirim lakin iki erkek ile aynı anda değil. Benim gibi bir Manavgat travesti ile yada sizin eşiniz sevgiliniz ile olabilir.

Evimin giriş çıkışı rahattır, gayet lüks döşenmiş, temiz ve tertipli düzenlidir. Rahatça saatlerce takılabileceğimiz bir ortamda huzur ve güven içerisinde birlikte olabiliriz.

25 yaşında, 1,68 boyunda, ameliyatsız, büyük diri göğüslere sahip, oldukça istekli ve azgın bir Antalya travesti ile birlikte olmak isterseniz size kapım sonuna kadar açık.

Yukarıda da belirttiğim gibi isteğe göre aktif pasif olabiliyorum, tenimin tadını aklınızdan çıkaramayacaksınız.

Orijinal renkli gözlü bir hatunum, en önemlisi de güler yüzlü bir partnerim, hır gür, kavga ortamını hiç sevmem, hızı ve gücü sadece seks yaparken biri beni becerirken severim. Azgınlığım ve sizinle birlikte iken ki hallerim rahat tavırlarım sayesinde zaten sizin favori travestiniz ben olacağım.

Daha önce yaşadığınız kötü tecrübelerin hepsini size unutturacağım.

Aceleci davranmam, saat süre sınırı koymam, memnuniyetiniz benim için her zaman ön planda olacaktır.

Baştan savma yapılan seksten ne siz zevk alırsınız ne de ben, ayrıca istiyorum ki bir kere benimle birlikte olup tadıma baktığınızda tekrar bana dönesiniz ve benden başka kimse sizi mutlu edemesin.

Not: fotoğraflarda gördüğünüz kız arkadaşım ile de grup yapabiliriz bilginize.

Liste Kimliği: 1775e1f1020e5e7c

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın