Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

TELEFONU:0541 760 8740

Meltem Mahallesi’ nden Antalya Masöz Travesti Ceren

  • Listelenmiş: 14 Temmuz 2021 09:15
  • Süre sonu: This ad has expired
Meltem Mahallesi' nden Antalya Masöz Travesti Ceren - Resim 1Meltem Mahallesi' nden Antalya Masöz Travesti Ceren - Resim 2Meltem Mahallesi' nden Antalya Masöz Travesti Ceren - Resim 3Meltem Mahallesi' nden Antalya Masöz Travesti Ceren - Resim 4Meltem Mahallesi' nden Antalya Masöz Travesti Ceren - Resim 5Meltem Mahallesi' nden Antalya Masöz Travesti Ceren - Resim 6

Açıklama

Antalya Merkez’ de Meltem mahallesi’ nde Eğitim Araştırma Hastanesine yakın konumda, çok rahat bulabileceğiniz kendi yerimde sizleri ağırlıyorum. 24 yaşındayım, sorunsuz ap ilişki yaşayabiliyorum.

Bunların yanında profesyonel bir Antalya masöz travestiyim, evimde ayrı masaj yatağım var. İşinde gerçek bir profesyonel, bir çok masaj tekniğinde uzman, size hem masaj hem seks imkanı sunarak çifte rahatlama imkanı suhan bir Antalya travesti partnerim.

Fotoğraflarım amatör çekim olup tamamı günceldir, bir oynama ya da rötuş yapılmadan burada yayınlandılar. Resimlerde gördüğünüze yanıma geldiğinizde sahip olacaksınız. İstekli, arzulu ve kesinlikle görüştüğünüze memnun kalacağınız bir hatunum, kendime fazlasıyla güveniyorum ve bir kere tadıma baktığınızda tekrar bana mutlaka geleceğinizi biliyorum.

Kaliteli zaman geçirmeyi seven, ciddi görüşmek isteyen beylerin aramalarını bekliyorum. Beni çekinmeden istediğiniz zaman arayıp, bilgi ve randevu alabilirsiniz.

Telefon Numaram: 0541 760 8740

Liste Kimliği: 33660b7476163272

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın