Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Meşhur Kepez Travesti Aynur

  • Listelenmiş: 15 Ekim 2022 19:02
  • Süre sonu: 349 days, 2 hours

Açıklama

Antalya Kepez Yeni Travesti İlanları

Maşallah diyeceğiniz, asla tadına doyamayacağınız Kepez travesti numaraları arayışınızda size rehberlik etmek için buradayım. Bizim için burada önemli olan kişilerin zevk alarak hem aktif hem pasif ilişkiye girmelerini sağlamaktır. Onlar kaldıkları pansiyonun üçüncü katından iterek ölümüne sebep olduğu iddiasıyla burada hüküm görmek istediler. Bunlara bakanlar ise yargılanmasına devam edildi, adamlar duruşmaya tutuksuz sanık ile birlikte katıldı. Duruşmada olayla bir alakası olmayan kişiler ile taraf avukatları da yer aldı. Mahkeme kızının katledildiğini öne sürerek, büyük bir senaryo içinde kızımı katletmişlerdir. Kızımın tırnaklarının içine bakıldığında başka bir kadına ait Kepez ucuz travesti profili de çıkıyor.

Olayımız seksin en güzeliyle alakalı çünkü ben sevişirim üstelik dudak dudağa ki hard anlamda da sizinle oralın tadını yaşatmak için kusursuz zaman geçiririm. Bir çok fantezi dalında doruklarda olduğumdan, özellikle anal ilişkiye girerken tokat ve küfür tarzı uygulamalara bayılıyorum. Bu tarz davranışlar itiraf etmeliyim ki her zaman beni mest etmiştir. Ayrıca ağzıma alırken de asla kondom kullandırmam çünkü seni memnun etmek istiyorum, ve bunun bu şekilde daha keyifli olacağını biliyorum.

Kepez Kendi Evinde Görüşen Travestiler

Benim kendi evim var, evimde zaman geçirirken bir de masaj ayrıcalığınız olabilir ama sizin tercih ettiğiniz bir mekanda zaman geçireceksek o zaman sizlere gelebilirim. Hiçbir şeyim ek ödeme ile alakalı değil, ucuzum ama bir erkeği gerçekten de sağlam eğlendiririm.

Bunlar kime ait tespit edilemiyor, neden odada sanığın olduğu kabul ediliyor da başka kişilerin de olmuş olabileceği kabul edilmiyor. Bunları anlamak mümkün değil şeklinde konuştu. Bizce maktul, sanıkla arasında olan itiş kakış sonucu sanık tarafından itilerek veya atılarak düşürülmüştür. Bu da ispatlanmıştır, sanığın tutuklanmaması hem kamu vicdanını hem bizim vicdanımızı yaralıyor dedi. Bunla kediye bile vursanız kedi ölmez, keşke ortaya çıksa da üzerinde kan olmadığı falan ispatlansa. Cam kenarında duran gitarı hatunun bana kızması sonucu eliyle kırdığını düşünüyorum. Eğer Kepez pasif ile aramızda boğuşma olsaydı yüzümde veya vücudumun başka bir yerinde yara bere olması gerekmez miydi?

  

411 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 816634acb8e0cf19

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın