Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Mükemmel Muamele Çeken Demre Travesti Başak

  • Listelenmiş: 24 Ağustos 2022 11:42
  • Süre sonu: 295 days, 11 hours

Açıklama

Antalya Demre Travesti İlanları Başak Hanım

Sevgili beyler aradığınız ve ihtiyacınız olan kusursuz ve azgın seks ortamını benim yatağımda bulacaksınız. Gördüğünüz anda hemen üstüne çıkmak ve onu becermek isteyeceğiniz güzellikte bir hatunum. Maddi bakımdan kendine güvenen, telefonda ya da yanıma geldiğinizde pazarlık yapmayı sevmeyen bir hatunum. Bana yapacağınız pazarlığın benden alacağınız seks hizmetine ciddi derecede olumsuz katkısı olacağını bilmenizi isterim.

Demre kendi evinde görüşen travesti olarak muhtemelen en sağlam muameleyi bende bulacaksınız. Bu sayfada ya da internet ortamında tanıştığınız hiç bir travesti partner size benim kadar şehvetli vaad edemez. İşimi amatör ruhunu kaybetmemiş bir profesyonel olarak yaptığımı ve benden çok memnun kalacağınızı bilin. Bir şirket ya da firma olsaydım kesinlikle kıçımın üstüne bir garanti belgesi yapıştırırdım, o derece kendime güveniyorum.

Demre Pasif Aktif Ap Gay Lezbiyen Biseksüel Trans Travesti İlanları

Bakın bu sayfada yukarıda bahsettiğim her şeyi bulabilirsiniz, yeter ki aramayı bilin. Sonuçta ben 24 yaşındayım 1.70 boyunda 50 kilo ağırlığındaki sağlıklı bir görüşme ile hayatınıza renk katacak ve asla unutmayacağınız bir hatunum. Çünkü kimsenin sağlık açısından herhangi bir problem ile karşılaştırılmasından yana değilim, kondomsuz ilişkiye girmiyorum. Zamanın nasıl aktığını anlayamayacağınız ve gecenin ilerleyen saatlerinde sizlerde zevkin doruklarına doğru çıkabilecek Demre trans partnerim.

Hali hazırda zaten durum Demre eşcinsel olduğundan anal ilişkiye açık Demre trans partner sistemli bir şekilde yapılacak olan bir muhabbettir. Bazen kelimeler anlamı yitirebilir ve hareketler ile birçok erkeğin hayatına dokunabilirim. Geri dönüşü muhteşem, her zaman arayabileceğiniz ve asla unutmayacağınız bir şekilde zevkler ve sizlerde karşılaşmaya devam edebileceksiniz.

Vücut olarak ta oldukça uzun boylu bir hatunum, hani at gibi kadın derler ya o bana uyuyor. Tahrik edici olan bacaklarımı okşamaya doyamayacaksınız, jartiyerli halini görünce ise heyecanız yüzünüzden belli olacak. Hemen azacak ve beni yatağa atmak isteyeceksiniz. Memelerim şahanedir, tam arasına attırmalık, göğüslerimde oldukça iri ölçüleri 95 ve taş gibiler, kalçalarım arasında yaşadığınız anlar ise adeta bir rüya gibi gelecek. Bu sadece dış görünüşümden hissedeceğiniz zevkler, bir de içime girdiğinizde yaşayacağınız hazları siz hayal edin. Bakımına düşkün ve elit beylerin beni aramasını sabırsızlıkla bekliyorum.

  

317 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 498630604b1897c2

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın