Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Muratpaşa Kadınsı Pasif Gay

  • Listelenmiş: 9 Ekim 2022 23:00
  • Süre sonu: 341 days, 11 hours

Açıklama

Antalya Muratpaşa Pasif Gay

Sadece Muratpaşa travesti şeklinde değil illaki memeleri olması şart değil, ben muameleye bakarım derseniz bu sayfada yer alan bir çok hatun size aradığınızı verecektir. Mazlum görmeyin bu hatunları çok ateşli seks yapıyorlar, denemeyen pişman oluyor. Sabır ve sükunet içinde erotik paylaşımlarımıza devam ederken, sabah olmak üzere.

Bu sayfaya Muratpaşa saatlik travesti olarak ilan açtım, ama aslında çizgi olarak bu alemdeki bir çok hatundan gerçek anlamda sizin de anlayacağınız gibi  çok farklıyım. Ben kocammış gibi zaman geçirebileceğim, ciddi anlamda, göte saksoya doyurabileceğim erkeklerle takılırım. Farkımı yaşamak isteyen bir çok beyefendi iyi ki inanın bu hatuna gittim diyeceksiniz, çünkü bazen de ödeme almadan, en ucuz şekilde görüşmeler yaşarım.

Muratpaşa ap gay olarak ama şunu da açık açık belirteyim benim eğer bir erkekle birlikte olacaksam sonuna kadar gitmeyi tercih ederim. İşte o zaman o erkeği beğenmem çok önemli, yoksa asla görüşme yapmam, sonuçta işime aşığım ama keyfime de bakarım. Beğendiğim bir erkeğe sağlam muamele yaparak verme lüksümü elimden kimse alamaz.

Muratpaşa Lara Travesti İlanları

Kendinden emin, ayakları yere basan, yatakta ne yaptığını bilen ve bir erkeğin nelerden hoşlandığını çok iyi bilen bir hatun var karşınızda. Bir de kendimden bahsedeyim, sizler de beni bilmelisiniz, özelliklerim 54 kilo ağırlığında, masmavi gözleri olan 171cm boyunda hatunum. Vip standartlarında, bakımlı bir Muratpaşa cd gay olarak  ve yanaklarımda da gamze var, inanmayanlar için telefondan hemen resimlerimi gönderebilirim.

Fiziksel olarak çok azgınım, bedenim gerçek bir fahişenin ruhunu barındırıyor. Keyif verme noktasında da ruh noktasında da en sağlam arkadaşlıkları benle yaşamanızı sağlayacağım. Ağzıma boşalmanıza bile izin veriyorum, bu açıdan bana %100 inanabilirsiniz, hatta sürekliliği yakalayalım. Bu durumda benle yaşayacağınız eğlenceler çok daha başka olacak, bundan da emin olun. Sonu sensiz umutlar olmayacak, benimle yaşananlar benimle kalacak ve hiç bir zaman açıklanmayacak. Seksi doruklarda ve yasak kural sınır tanımadan yaşamayı seviyorsanız, hemen benimle birlikte olmalısınız.

   

496 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 9196342262ea2781

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın