Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Muratpaşa Milli Egemenlik Caddesi Travesti

  • Listelenmiş: 17 Kasım 2022 10:44
  • Süre sonu: 379 days, 21 hours

Açıklama

Böyle kaliteli ve özel bir Muratpaşa travesti partner gördüğünüzü hiç sanmıyorum. Aletinizin tamamını gırtlağıma kadar alabilir ve size sakso da müthiş bir deneyim yaşatabilirim. Aynı şekilde bir Antalya ap travesti partnerden beklentilerinizin tamamını fazlasıyla karşılayacak bir hatunum.

Beden ölçülerim 91 69 110, kocaman memelerim var gelin arasında Amerikan otuz biri çekin, boyum da 168cm. 91 beden olan kalçam ve merak etmeyin esmer bir hatun olarak bütün özel zamanlarda ben anal sekse sizi doyuracağım. Daracık içine girdiğinizde harika hissedeceğiniz bir popom var ve sizi çok memnun ederim. Bence güzelliğimi anladınız ama yine de ulaşınca bana sizi kendime hayran bırakacağım. Eğer beni beğenirseniz o zaman pazarlık etmemeniz lazım, asla pazarlık yapan erkekleri çekici bulmam ve onlara ilgi alaka göstermem.

Maalesef ben pazarlık eden erkeklerle zaman geçirmem ve her zaman ödememi peşin alırım. Asla bir Antalya ucuz travesti olmayacağım, Milli Egemenlik Caddesi travesti partner olarak çok rahat bulabileceğiniz bir konumda oturuyorum. Dilerseniz Antalya gecelik travesti ihtiyacınız olursa bana ulaşın, tam gece zaman geçiririm, içkiler hesaptan ve seksimde asla sınırlama yoktur. Teke tek zaman geçiriyorum sadece, grup görüşmeleri istemem ve sizinle gerçekten de sevişir, sohbet ederim.

İri memelerim son derece diridir ve isteyen erkeklerimi bunları kullanarak her türlü eğlendiririm. Grup sekslere de evet diyebilirim aslında ama bazı şartlarım var. Sadece grup seksle alakalı değil, normal bir cinsellik deneyimi yaşamak için de, öncelikle sizi tanımak, sohbet etmek istiyorum. Bu nedenle yeni travesti numaram üzerinden bana ulaşın, hadi sohbet edelim.

Bir çok hatun, hattım muhabbet hattı değildir ona göre davranın şeklinde yaklaşımda bulunuyorlar. Sohbeti seven bir kadınım ve tabii ki telefonda de sohbet ediyorum ama önceliğim her zaman karşılıklı sohbet etmek. Hatta en kısa zamanda sizi yanıma davet ederek sohbetten ziyade bedenlerin birleşmesini yaşamak istiyorum. E ne de olsa bu durumda ben de eğleniyorum, içime girerken mutlaka kondom kullandırırım ve temiz seksler istiyorum. Söz veriyorum çok eğlenmenize neden olacağım, bu nedenle hemen tanışmanın yollarını arıyorum.

Liste Kimliği: 7346375ffb06381b

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın