Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Olgun Travesti Eda

  • Listelenmiş: 31 Mart 2022 07:00
  • Süre sonu: 148 days, 19 hours

Açıklama

Antalya olgun travesti için bu sayfada inceleme yapıyorsunuz ve karşınıza Antalya yaşlı travesti numaraları çıkıyor. Hadi kadılarda bir anlam veriyorum olgun escort bayan sevenler çok da Olgun travestiyi kim ne etsin onu anlamadım.

İhanet idealarıyla gündeme gelen çift çekişmeli boşanma davasından, anlaşmalı boşanma davasına dönüş yapmıştır. Side travesti avukatlarına ve çeşitli basın mensuplarına ihanet konusunda şu açıklamayı yapmıştır. Keşke ayrılmayı bekleseydin, davamız zaten devam ediyordu. Hemen gidip bana ihanet etmen gerekmiyordu. Bu iş canımı çok sıktı diyerek, hemen ilk celsede paranın da gücüyle anlaşmalı boşanıp konunun sessiz sakince kapanmasını istiyordu.

Sessizce boşanıp, Aksu travesti hanesine yüklü bir miktarda tazminat aldıktan sonra, kızında velayetini almıştır. Bu diğer arkadaş ise yaşam sürdüğü ülkeye ABD’ye dönmüştür. Dikkatimizi çeken bir diğer konu ise nasıl oluyor da Amerika’da çeşitli zenginlerin kaldığı ultra lüks gökdelende yaşamasıydı, bunun yanında bindiği atlarda 300 bin dolar değerinde uluslararası, yarış kazanmış atlar oldu. Serveti söylenene göre oldukça fazladır, acaba bunun sebebi eski suçlarından yargıladıktan sonra bu işe mi devam etmesi yoksa gerçekten kendimi kazanmış olması.

  

379 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 290624479c273f50

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın