Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Örnekköy Travesti

  • Listelenmiş: 15 Kasım 2019 12:40
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Antalya Muratpaşa Lara Örnekköy Travestileri

Merhaba ben Cavidan, siz zevk düşkünü kaliteden anlayan beyler ile kendi evimde ve otellerde görüşme yaparak kusursuz ve zevk dolu bir seks deneyimi sunuyorum.

Benimle tanıştığınız an kesinlikle doğru kararı verdiğinizi anlayacaksınız, hem güzelliğim hem de sizlere yatakta sunacağım tadına doyamayacağınız seks fantazilerim ile unutulmaz zamanları birlikte paylaşacağız.

Zayıf seksi hatlara sahip, bakımına ve giyimine özen gösteren, asla tadına bakmak için kapısını çalan misafirlerine kezban kızlar gibi ev kıyafetleri ile eşofman yada pijama ile karşılamam.

Size kesinlikle hakettiğiniz arzuladığınız ve hayallerini kurduğunuz zevki yaşatacağıma emin olabilirsiniz.

Hazzın zevkin ve hem aktif hem pasif olabilen yapımın tadına bakmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.

Lara örnekköy travesti olarak kondom kullanma şartım var bunun dışında hiç bir yasağım sınırım yada olmazsa olmazım yok.

Benimle aşağıdaki numarama tıklayarak direkt olarak iletişime geçebilirsiniz, sizden ricam gelmek istediğiniz gün beni arayınız, bir hafta on gün önceden arayarak randevu almanıza gerek yok.

Naz  kapris yapmayan bir travestiyim aynı şekilde karşımdaki erkekten de benimle maddi konularda pazarlık yapmamasını beklerim.

Seksten beklentim karşılıklı olarak anlayıştır, ön sevişmeyi çok istekli ve profesyonel şekilde yapıyorum, sakso çekmek en sevdiğim eylem olup, siz içime girerken benim de aynı şekilde zevk aldığımı gördüğünüzde bir daha benden kopamayacaksınız zaten.

Bar pavyon ortamlarını sevmiyorum, dışarı çkmak benim için gereksiz bir durum, benim evim zevkimiz için fazlasıyla müsait, tüm çapkınları rahat konforlu ve en önemlisi de huzurlu evimde ağırlamaktan keyif alacağım.

Liste Kimliği: 5115dcec0d8b1fa0

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın