Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Otele Ve Eve Gelen Travesti Doğa

  • Listelenmiş: 20 Nisan 2022 11:22
  • Süre sonu: 169 days, 1 hour

Açıklama

Antalya otele gelen travesti konusunda beni tercih ederseniz size müthiş anları büyük bir coşku ile yaşatabilirim. Sonunda size Antalya eve gelen travesti olarak seks konusundaki tutkularınızı paylaşacak ve bunu da sizin yerinize gelerek yapacak bir fırsat sunmanın arzusunu taşıyorum.

Ardından da Sevgilisi internet ortamında ise bu yorumu beğenerek, seni çok seviyorum sevgilim, şeklinde yorum yaptı. Bu tarz ayrılık haberlerini yalanlayan çift, bir mekanda evlilik teklifi sürprizi olmasıyla birlikte bunları tescillemiştir. Buraların en güzel boğaz manzaralı bir restoranın da arkadaşlar arasında bir evlenme teklifi hazırlamıştır

Memelerim normal göğüs ölçülerine göre biraz daha iridir ve en az kalçalarım kadar sert ve dolgundur. Bunun için Antalya escort bayan ruhundan anlayan erkeklerin benimle birlikte olmak için yapacağı görüşmelerde faydalı olacağına inanıyorum. Beni gerçek manada boşaltacak orgazmın doruklarına çıkartacak büyük penisli beyleri tercih ediyorum. O kadar azgın ve doyumsuzum ki, size farklı cinsellik fantezileri için ideal bir ilişki sunacağım. İnanıyorum ki benim gibi profesyonel özelliklerini kullanan ve ücret karşılığı seks yapan hatunlar arasında çok popüler bir yere sahibim. Bu türlü cinsel hizmetlerde erotizmin doruğunu göstermeyi ve bütün hazlara ulaşmış bir akşam geçirtmeyi ilke edindim.

Liste Kimliği: 646625feb3b8eade

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Bir Yanıt için “Otele Ve Eve Gelen Travesti Doğa”

  1. Akın Üzerinde 12 Ağustos 2022 @ 15:14

    İçine ılık bir şekilde akıtacağım, parayı vereceğim ve karşılığını tam olarak isteyeceğim.

Cevap Bırakın