Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Sadist Travesti Gamze

  • Listelenmiş: 2 Nisan 2022 07:51
  • Süre sonu: 150 days, 14 hours

Açıklama

Antalya sadist travesti ile tatlı acılar içinde zevk almak isterseniz tek yapmanız gereken vip ilanlar bölümünden beni bularak ilanımdaki telefon numarasından bana ulaşmaktır. Hali hazırda, benim gibi bir Antalya sahibe köle travesti ile hayatınızda tatmadığınız zevk kalmaması için çaba sarf edeceğim.

Son dönemlerde boşanmalar, oldukça yoğun yaşanmaktadır. Ünlü oyuncu Antalya köle bu konularla ilgili geçen aylarda şöyle bir açıklamada bulunmuştu. Boşanacaksınız evlenmeyin arkadaşlar, avukat tanıdıklarım günde en az 4 kişi boşanmak için müracaat ediyor, şeklinde bir açıklama yaptı. Gerçekten ülkemizin hali çok kötüye gidiyor, nerede eski Antalya travesti hatunlar, şimdikilerin hepsinin burnu bir karış havada. Mantıklı doğru evlilikler yapmanız dileğiyle, diyerek sosyal medyada çok fazla tepki görmüştür. Konumuz boşanma olduğu için bu konuyla ilişkin gündemde olan Antalya fetish travesti gay pasif davasını anlatacağım. Çok severek evlenen çiftin boşanmaları da epey bir zor olmuştur. Her iki tarafında kendine göre istekleri vardır, ve bu isteklerin bir kısmı karşılanmayınca dava 3 seneye kadar uzatılmıştı, üç senenin ardından çift boşanmıştır.

Liste Kimliği: 6166246f5facd61f

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Bir Yanıt için “Sadist Travesti Gamze”

  1. Kadir taş Üzerinde 17 Şubat 2023 @ 02:13

    Size nasıl ulaşabilirim efendim saygılarımla, çok azgınım ve beni memnun edeceğinize kesinlikle inanıyorum. Karşılıklı olarak mutlu olabileceğimiz bir ortam sunmak istiyorum.

Cevap Bırakın