Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Sahibe Travesti

  • Listelenmiş: 26 Mayıs 2021 20:59
  • Süre sonu: This ad has expired
Sahibe Travesti - Resim 1Sahibe Travesti - Resim 2

Açıklama

Merhaba ben burcu, Antalya travesti partnerim, kendinizi resetlemek isterseniz bir Antalya sahibe ile hayata karşı duruşunuza bakmanız lazımdır. Bazen kendimi anlatamam bunu için asıl yapmanız gereken benim yanıma gelmek ve evimde benim Antalya köle partnerim olmalısınız.

Dominant olan karakter benim, baskın aşağılayacı, sizin sahibiniz ve vazgeçilmez hatununuz olacağıma eminim. Yatak odamda çekmecemde çeşitli seks oyuncaklarım var ki bunların büyük bir kısmını hiç görmediniz ve daha önce hiç deneyimlemediğinize eminim. Bazen ilkleri ve yenilikleri yaşamak istersiniz ve birlikte geçireceğimizi hoş zamanların hatırına belki kırıcı da olabilirim fark etmez aslında sizin bileceğiniz iş.

Bu tarzda ilişkilerden hoşlanıyorsanız kesinlikle beni kaçırmayın derim size, benim yanımda umduğunuzdan bile fazlasını bulabileceğinize eminim. Bir çok sahibe deneyiminiz olmuş olabilir, ama kırbacımı sırtınızda hissettiğinizde iyi ki bu hatunu bulmuşum ve onun yanına gelmişim diyeceksiniz. Özellikle yaptığım iş konusunda kendime ciddi derecede fazlasıyla güvenen bir kişiyim, benim adımı tadımı ve sizlere yaptıklarımı asla unutamayacaksınız.

2239 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 18460ae4b3a51501

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın