Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Seks Yapmayı Seven Akseki Travesti Biricik

  • Listelenmiş: 30 Ağustos 2022 16:55
  • Süre sonu: 295 days, 14 hours

Açıklama

Ne Kadar Azgın Bir Akseki Travesti Olduğumu Anlayacaksınız

İmar geçmeyebilir bizim oralardan ama Bir Antalya travesti arayışında olduğunuz kesin. Hepinize zevkli zamanlar diliyorum, 30 yaşında çarpıcı bir fizikle karşınızda olmaktan kendim de memnuniyet duyuyorum. Sonuçta vücudunu cesurca sergilemekten çekinmeyen, seks yaparken zevk alan bir travesti hatunum. Sadece ev ortamında değil, sokakta dekolte giyinmesem bile, şık kıyafetler içinde ince belimi kimseden saklayamıyorum.

Size en yakın bölgede bulunan travesti ilanını sunmak için, iri göğüslerim her adım attığımda hizmetlerimi sunuyorum. Bir müddet geçip de müteahhit üç daire verirse benim gecekonduya, yukarı aşağı zıpladığı için memleket değiştirmek gerekiyor. Sırf erkekler beni gördüklerinde, karşımdan gelenlerin gözleri göğüslerime takılmadan edemiyor. Hızlı adımlarla sokakta yürüdüğüm zaman arkamdan ıslık çalarlar ve sakin bir hatun olarak görürler beni.

Yataktaysa ata binen zarif bir bayan gibi kucağınızda zıplamaktan zevk alırım. Keyfine düşkün bir hatun olarak gerek olsun yada olmasın sürekli seksi kıyafetlerden oluşan dolabımı yenilerim. Sinirli olduğum zaman rahatlamak için, mutluyken ise coşmak için mastürbasyon yapan hatunum. Benden daha iyisini asla bulamazsınız.

 

388 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 654630e1b888a35f

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın