Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Seksi ve Güzel Manavgat Travesti

  • Listelenmiş: 26 Mart 2022 09:41
  • Süre sonu: 143 days, 22 hours

Açıklama

Batan paralar, strese giren işler, gelin birlikte Manavgat travesti olarak rahatlayalım. Güzel zaman geçirelim derseniz, birlikte sağlam bir seks yapabiliriz. Siz benim içime girerken aldığım zevkleri size tarif edemem, bunu benim çıkardığım seslerden ve aldığım hazzı yaşarken yaptığım hareketlerden siz de anlayabilirsiniz.

Gündeme bomba gibi düşen bir haberi anlatacağım. Antalya travesti ilanları hakkında dün akşam saatlerinde hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. İntihar ettiğini söyleyen haber sitelerinin yanında, köpeği hurmanın vefatından sonra sinir krizi geçirip hastaneye kaldırıldı şeklinde haberler de vardır. Ancak intihar girişiminde bulunduğu olasılığı daha yüksek olduğunu düşünen takipçileri, geçen haftalarda Özer’in sosyal medya üzerinden paylaştığı şu yazısından sonra böyle bir rahatsızlık geçirdiğini söylediler.

Artık bu evrende yaşamaktan oldukça sıkıldım. Çevremde hep sahte insanlar, sahte kişilikler Manavgat yeni travesti partnerler var. Bazen düşünüyorum da neden varız ki biz keşke yok olsak. Yıllardır sanatçı kimliğimle sizin karışınıza geldim. Bir gün de normal bir vatandaş kimliğimle gelmek istedim. Şu an ki yazacaklarımı tanınmış bir Manavgat travesti telefonları değil de sıradan normal bir adam okuyun.

338 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 372623edb09acf91

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın