Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Serik Belek Otele Gelen Travesti

  • Listelenmiş: 16 Kasım 2022 21:39
  • Süre sonu: 374 days, 17 hours

Açıklama

Merhaba beyler kendisine Serik travesti ve Belek travesti arayan çapkınlar için buradayım. Özellikle tatil ortamlarına renk katmak ve değişik zevklerden hoşlanan beyler için kaçırılmayacak bir fırsat olduğumu baştan belirtiyorum. Kaldığınız yere Antalya Otele gelen travesti olarak yanınıza gelerek size seks hizmeti sunabilirim.

Yeni heyecanlar ve zevkler yaşamak isteyenler beni arayabilirler. Çok ateşli, doyumsuz bir hatunum bununla birlikte sorunsuz bir şekilde aktif olabiliyorum, kocaman devasa penisim ile farklı hazlar yaşamak isteyenleri memnun edebilirim.

Önemli olan karşılıklı olarak zevk almamız, inan bana ben bu aşamada senin benden bekleneni en iyi şekilde elde etmeni sağlayacağım. Antalya grup seks yapan travesti olarak maharetimi size kanıtlayabilirim ama teke tek buluşmaları da muhtemelen beğeneceksiniz, ben aşkı sıkıcı yaşatmam. Tabii ki bu aşamada açık fikirli olman benim için çok önemli, grup yaparken kıskançlık yapan erkeği sevmem.

Ben gerçek bir hayat kadınıyım, çılgınlar gibi seks yapmak ilk tercihimdir ve özel muamele isteyen beylere vip hizmet sunuyorum. Antalya Serik otel travesti olarak bayan olarak boş beleş muhabbeti asla sevmem. Amacım karşılıklı olarak zevk alarak güzel ve harika zamanları birlikte geçirmektir. Mevzu bahis işi biraz da keyif alarak yaptığımdan muhtemelen benden çok memnun kalacaksınız. Bu gibi riskler almak isterseniz o zaman benle olamazsınız ama oral yaparken sizin aletinizi ağzıma alırken kondom takmıyorum ki zevkiniz bölünmesin.

Ayrıca Belek travesti olarak seninle seks yapmadan önce ya da saatlik – gecelik görüşme yapacaksak arada masaj da yapabilirim. O zaman gel ve en erotik sıcak düşleri görmeme yardımcı ol. Sen beni eğlendir ki ben de seni eğlendireyim, karşılıklı olarak zevk alarak muhteşem anlar yaşayalım. Hatta grup sikişi de ben en sıcak şekilde yaşayabilirim, olmaz demem, araya bir pasif ya da bir kadın alırsak çok manyak şeyler yapabiliriz.

Bu işi yaparken kaliteli zaman geçirmek isteyen bir hatunum, bu nedenle kendime çok zaman ayırırım. Derken bir de tatlı sohbet, içki yani zaten gecelik zaman geçirmeliyiz ama dert etme hem bende yer var. Haydi bir an önce bana ulaş ki muhabbetimiz özel ve güzel olsun.

 

525 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 413637483642b0d5

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın