Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Serik Travesti Jülide

  • Listelenmiş: 1 Ekim 2022 14:30
  • Süre sonu: 333 days, 8 hours

Açıklama

Antalya Serik Travesti İlanları

Hayattan hep daha fazlasını isteyen beyler için, size bu güne kadar yaşamadığınız ve bir daha asla yaşayamayacağınız bir seks deneyimi vaad ediyorum. Benimle görüşmeniz çok olumlu ve her zaman aklınızın bir kenarında kalacak şeklide olacaktır.

Salı günü gece saatlerinde lise son sınıf öğrencileri iki Antalya yeni travesti partner, farklı motorsuz bisiklet araçlarına binip, evlerine gitmek için yola çıktı. Ehliyetsiz sürücü yönetimindeki plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan iki arkadaşa çarptı. Kazada yaralanan iki arkadaş, çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan bir tanesi, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren diğer Antalya travesti partnerin ise hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Zengin bir adamın oğlu olan genç kişi, kazanın ardından gözaltına alındı. İfadesinde normal hızında ilerlerken kızların tali yoldan çıkıp kendisine çarptığını ileri süren adam taksirle ölüme sebebiyet verme suçundan tutuklandı. Kazada yaşamını yitiren Belek travesti partnerin ablası, gözyaşları içerisinde kardeşinin kaza günü deneme sınavında birinci olduğunu belirtti. Bunu, kutlamak için arkadaşları ve hocasıyla iftar yaptığını söyledi.

Serik Belek Travesti Telefonları

Elektrikli bisiklete binmeden önce kardeşi Belek otele gelen travesti ile telefonda konuştuğunu anlatan, bu görüşmeden 20 dakika sonra öğretmenlerinden kaza haberini aldığını anlattı. Maktulü çok erken kaybettiklerini belirten arkadaşları, kardeşinin çok başarılı bir öğrenci olduğunu söylediler. Ayrıca son zamanlarda gününün neredeyse tamamını üniversite sınavına hazırlanarak geçirdiğini ifade ettiler. Bunun sonucunda kardeşime çarpan otomobilin sürücü ehliyetsiz ve 17 yaşında. Bir aile ehliyetsiz bir şekilde bu çocuğu nasıl dışarı çıkartıyor? Bu çocuk bugün bizim başımızı yaktı, yarın başkalarının canını yakacak. Bizim canımız yandı, başka bir cana kıyılmasın.

Belek otele gelen travestiler için benim kardeşim daha 17 yaşında, küçücük bir çocuktu onu toprağa verdik dedi. Sınıf arkadaşları da taziye evinde hayatını kaybeden genç arkadaş için gözyaşı döktü. Serik Belek kendi evinde görüşen travestiler, arkadaşlarından bir tanesi, kendi elleri ile arkadaşlarını toprağa vermenin tarif edilemez bir acı olduğunu anlattı. Öte yandan arkadaşları tarafından neşeli halleri ile bilinen talihsiz genç kızdan geriye arkadaşları ile şakalaştığı videolar ve bir mezuniyet balosunda şarkı söylediği görüntüler kaldı.

  

527 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 78563384c176bb61

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın