Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Sert Sevişmeyi Seven Yeni Travesti Bihter

  • Listelenmiş: 30 Nisan 2022 13:02
  • Süre sonu: 175 days, 7 hours

Açıklama

Antalya yeni travesti numaraları olarak ben sert ve soluksuz sevişmelerden yanayım, benim içime girerken hissedeceğiniz heyecanı ve mutluluğu tarif edemezseniz. Bunu benim burada anlatmamın da bir anlamı yok çünkü ancak bunu yaşayarak öğrenebilirsiniz. Bazı seks tecrübeleri internette izlediğiniz filmlere porno kasetlere benzemez, bunu ancak deneyim sahibi olarak anlayabilirsiniz.

Ben muhteşem bir Antalya güzel travesti hatunum, hem seksi ve çekiciyim hem dolgunum yani her zaman mevzu seks olduğunda, benden fazlasıyla etkimde kalabileceğinize garanti vermekte olduğumu sizler de anı yaşayarak, görebileceksiniz. Tahrik edişlerim ve teşvik edişlerim ile birlikte her zaman, kesintisiz Antalya ap travesti duygularını size yaşatarak, gerçek anlamda doğal olarak hizmet verdiğimi görerek hareket edebileceksiniz.

Benim size sunacağım eşsiz hizmetlerime hayran kalabileceğiniz noktalarda önemli olan deneyimler neticesinde farkındalıklar ile birlikte, burada fena saçmalamış görünsem de kusuruma bakmayın artık. Farkı yaşamak isteyen beyler ile özellikle Konyaaltı travesti sevdalısı beyler ile, seks yapmaya devam edildiğini görebileceksiniz. Öyleyse zevk almak ve niyetinde fazlasıyla zevk vermek benden daha kolay birlikte zaman geçirebileceğiniz bir partner bulamazsınız. Çünkü ben aşk değil seks kadını olarak sizlere hizmet vermekteyim, öyle kıskanma, başkasına gitme muhabbeti bende asla olmaz. Ben her türlü hizmeti bir tıkla yapan ve başarıya ulaştıran hizmet anlayışım ile birlikte seks yapmanın da güzelliğini, sizlere sunan ve bunun karşılığında da belli bir bedel alan bir Kumluca ap travesti partnerim. Gelip görmeyin gelip becerin ve rahatlayarak gidin ki beni unutmamış olursunuz yani o sebeple daha etkili olmaya devam edebileyim.

 

423 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 594626d31469ac8b

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın