Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Sınırsız Travesti Yaren

  • Listelenmiş: 4 Mayıs 2021 20:54
  • Süre sonu: This ad has expired
Sınırsız Travesti Yaren - Resim 1Sınırsız Travesti Yaren - Resim 2Sınırsız Travesti Yaren - Resim 3Sınırsız Travesti Yaren - Resim 4

Açıklama

Antalya merkez’ den anal oral cimcif dahil full sınırsız seks servisi imkanı sunan harika travestinizim, ismim Yaren.

Benimle birlikte iken hayalini kurduğunuz ve gerçeğe dönüştürmek için can attığınız bütün fantezilerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Sizlere hem güzelliğim hem de yatakta sunacağım eşsiz zevkler ile harika zamanlar vaad ediyorum. Deneyimli tecrübeli bir kadın olarak burada bulunuyorum, 26 yaşında taze bir çiçeğim.

Benimle birlikte eşsiz dakikaları gerçekleştirme düşüncesi içerisinde olan eşsiz beyler ile birlikteliklerimi yapmak istiyorum. Böylelikle farklı, eşsiz beraberlikleri her zaman ikimiz gerçekleştirebiliriz düşüncem var. Bu düşünceye sahip olan ve birlikte olağandan daha farklı birliktelikler gerçekleştirme isteği bulunan bütün beylerle şartlarda anlaşırsak görüşme yapabilirim. Ayrıca kendimce bakımlı ve titiz bir kadın olduğum için aynı titizliği karşımdaki beylerden de bekliyorum. 26 yaşında bir bayan olarak 1.70 boyunda, 60 kilo ağırlığında full sınırsız seks hizmeti sunan bir bayanım. Her türlü fanteziye açık birisiyim. Görüşmelerimi kendi yerimde gerçekleştiriyorum. Detaylı görüşmek için arayabilirsiniz.

TELEFON NUMARAM:

   

1822 Toplam Görüntülenme, 3 Gün

  

Liste Kimliği: 144609127d70c796

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın