Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Travesti Azra

  • Listelenmiş: 17 Ağustos 2022 10:45
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Merhaba beyler ben Antalya Konyaaltı Travesti Azra.

İşini severek ve zevk alarak yapan bir travesti olduğumu belirtmek isterim. Sizlere sunacağı seks hizmetinden sonra yanından tam olarak rahatlamış ve memnun kalmış bir şekilde ayrılacağınız bir hatunum. Siz çapkınlara sevgilinizden ya da eşinizden çok daha arzulu yaklaşacak, sizi gerçek anlamda arzulayacak ve zevk almanız için elinden geleni yapacak bir Antalya travesti partnerim.

Birlikte olduğum erkeklerle sevgili edasıyla arzu duyarak seks yapıyorum. Gereksiz naz kapris yapmadığım için birlikte olduğunuza asla pişmanlık duymayacağınız bir travestiyim.

Sizleri Konyaaltı tarafında adres olarak çok rahat bulabileceğiniz, konforlu, rahat ve huzurlu kendi yerimde ağırlıyorum. Konu seks olduğunda kendime fazlasıyla güveniyorum ve sizi bu konuda gerçekten mutlu edeceğimi biliyorum.

Burada yayınlanan resimlerim cep telefonuyla amatör olarak çekildiler. Tamamı % 100 güncel olup bir oynama yapılmadan burada sizlerin zevkine sunuldular.

Seksi doruklarda ve gerçek anlamda zevk alarak yapmayı sevenler için sizleri kendi evimin konforunda misafirim olarak ağırlamak isterim.

Beni istediğiniz zaman arayıp, detaylı bilgi ve randevu alabilirsiniz.

Telefon Numaram:

  

335 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 77662fcecc9bb26f

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın