Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

TELEFONU:0 551 070 17 61

Travesti Elena

  • Listelenmiş: 3 Ekim 2022 07:44
  • Süre sonu: 123 days, 2 hours

Açıklama

Merhaba beyler ben sizi çok mutlu edecek, hem azgın hem zevk vermesini iyi bilen Antalya travesti Elena. Antalya Merkez’ de Yüzüncü Yıl Bulvarına ve Trt Caddesine çok yakın, kolaylıkla bulabileceğiniz rahat ve huzurlu dairemde sizi misafirim olarak ağırlıyorum.

Evim çok rahat bulabileceğiniz, giriş çıkışı rahat bir konumdadır. Ayrıca temiz, derli toplu ve düzenli bir ortam olup birlikte geçireceğimiz özel anlarda bizi kimsenin rahatsız etmeyeceği sakin bir ortamdır.

Masaj konusunda da sekste olduğu kadar yetenekli ve istekliyim, benden kesinlikle her konuda memnun kalacağınıza eminim ve bu konuda da kendime fazlasıyla güveniyorum.

Burada sizlerin zevkine sunmuş olduğum fotoğraflarım, yeni, çekildiler güncel ve bir oynama yapılmadan burada yayınlandılar. Dilerseniz zevkinize göre Ap ilişkiye açık, görüştüğü erkekleri mutlu etmeye odaklanmış bir hatunum. Benimle görüşmeniz bittikten sonra yanımdan gerçek anlamda rahatlamış ve huzurlu bir şekilde ayrılacaksınız. Benim tadıma baktıktan sonra ne zaman azsanız ilk beni arayacaksınız. Beni istediğiniz zaman çekinmeden arayarak detaylı bilgi ve randevu alabilirsiniz.

Telefon Numaram: 0 551 070 17 61

517 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 9616220b724b06dc

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın