Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Travesti Mila

  • Listelenmiş: 21 Haziran 2021 10:04
  • Süre sonu: This ad has expired
Travesti Mila - Resim 1Travesti Mila - Resim 2Travesti Mila - Resim 3Travesti Mila - Resim 4Travesti Mila - Resim 5Travesti Mila - Resim 6Travesti Mila - Resim 7Travesti Mila - Resim 8Travesti Mila - Resim 9Travesti Mila - Resim 10

Açıklama

Antalya arap travesti escort partnerim, ismim Mila.

Gerçek bir arap atına binmek isterseniz ben sizin aramanızı bekliyorum.

Sizleri kendi yerimde misafirim olarak ağırlamaktan büyük bir zevk alırım.

Kendimi tanıtmama izin verin. Ben güvenilir bir travesti partnerim, hem aktif hem pasif olarak sizlere istediğiniz şekilde mutlu edebilirim. Baş döndüren sarhoş eden sizin çok hoşunuza gidecek bir yapım var. Harika bir kişiliğe ve nefes nefese bırakacak çok kıvrımlı bir seksi vücudu sahibim. Her zaman sadece seksi iç çamaşırı koleksiyonumla dolu olan gardırobumdan seksi bir şeyleri özel olarak seçerek sizi etkilemek için giyinmeyi seviyorum.

Ben alımlı, zarif ve seksi, çok enerjik, aşk kadınıyım. Antalya’ ya ister tatil için gelmiş olun isterseniz buranın yerlisi olun yanıma mutlaka gelmelisiniz. Tek arzum sana güzel bir masaj ile enfes bir zevk vermem. Sıcak ve eğlenceli kişiliğim, yaşama ve yeni deneyimlere olan tutkum beni senin için mükemmel bir seçim haline getiriyor. Lütfen arayarak randevu alınız.

İlgilenenler için telefon numaram

Benimle güzel zaman geçirmek isterseniz telefon numaram:

 

8969 Toplam Görüntülenme, 3 Gün

  

Liste Kimliği: 9756064414e51703

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın