Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Travesti Simay Manavgat

  • Listelenmiş: 15 Nisan 2021 16:05
  • Süre sonu: This ad has expired
Travesti Simay Manavgat - Resim 1

Açıklama

Antalya Manavgat travesti partnerim, sizleri kendi yerimde seks hizmeti sunuyorum. İşini zevkle yapan, istekli azgın ve memnun kalacağınız bir hatunum.

Kusursuz fiziğim, sevgili tadında muamelemle benimle bir kere birlikte olduktan sonra benden asla vaz geçemeyeceksiniz. Bu sitede ve başka internet ortamında benim gibisini bulamayacağınıza eminim.

Ön sevişmede çok iddialıyım, işini zaten severek yapan bir hatun olduğumdan size olan davranışlarım ve yaklaşımımdan da diğerleri ile aramdaki farkı hemen anlayacaksınız.

Heyecan hissi sağlayacak kadar şahane ve her erkeğin beğeni duyacağı kadar mükemmel bir hatun olduğumu buradan da üstüne basa basa belirtmek isterim. Çok iddialı ve o derece kendine güveni tam bir Antalya travesti eskortum. İliklere kadar inecek bir şehvetten söz ediyorum ve beni tanımak isteyecek Antalya’ lı çapkın beylere buradan cep numaramı paylaşıyorum, bana ulaşmak için sadece aşağıdaki numaramdan beni aramanız yeterli. Günün istediğiniz saati çekinmeden arayabilirsiniz, özel bir durumum ya da uyku durumunda değilsem kesin tatlı dilli şeklide cevaplarım.

Telefon Numaram:

2889 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 119607860d4bd037

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın