Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

TELEFONU:0501 330 7107

Travesti Tuğçe

  • Listelenmiş: 22 Eylül 2022 11:32
  • Süre sonu: 319 days, 7 hours

Açıklama

Selam beyler, tecrübeli ve azgın hatun sevenler için ben Antalya olgun travesti partnerim, ismim TUĞÇE. Gerçek anlamda deneyimli ve bir erkeği nasıl mutlu edeceğini çok iyi bilen, en önemlisi tecrübeli Antalya travesti partnerinizim. Siz zevk sahibi çapkın beyleri Antalya Merkez’ de Valilik arkası ve Kapalı Yol mevkiine çok yakın konumda, adres olarak çok rahat bulabileceğiniz kendi yerime davet ediyorum. Tecrübenin gerçekten de her şey olduğunu size sunacağım eşsiz seks deneyimini ardından siz de fark edeceksiniz.

Kapalı tesettürlü travesti tarzında fantezileriniz varsa bu konuda da size eşlik edebilirim. Hoş sohbet ve güler yüzlü, bakımlı ve alımlı en önemlisi de nazı kaprisi olmayan bir hatun olarak sizleri karşılayacağım. Benimle iken uzun zaman unutamayacağınız azgın ve güzel zaman geçirmek isterseniz hemen beni aramalısınız.

Evimin giriş çıkışı rahattır, temiz ve derli topludur. Dilerseniz sorunsuz bir şekilde ap olabiliyorum, seksi severek istekle ve de en önemlisi deneyimle yapıyorum. Beni arayın, çok memnu kalacaksınız.

Detaylı bilgi ve randevu için telefon numaram:

  

421 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 993632c43260a9a0

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın