Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Yeni Antalya Travesti Sitemiz

  • Listelenmiş: 31 Ocak 2022 16:24
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Herkese merhabalar, arkadaşlar yepyeni bir Antalya travesti web sayfası ile sizlerleyiz. Bu sayfada yer alan kızların tamamı kendi doğal ve orijinal fotoğraflarını kullanmakla birlikte, profillerini incelerseniz mutlaka sizin cinsel ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir  tanesine denk geleceksinizdir. O sayfada da muhtemelen burada gördüğünüz hatunlar ve onların bilmukabil arkadaşları yer alacaktır.

Bu sitedeki kızlar sıcacık olsalar da, soğuk yer anlamına gelir, burası Antalya’nın yüksek dağlık alanları, yayla dediğimiz yerler yaz kış havası serin hatta kışları hava sıcaklığının çok fazla altına düştüğünde görmekteyiz. Antalya’ da bu sıcaklıklarının bu kadar düşüşü pek normal değildir. Ama yeni travestiler ve escort bayanlar ile eşcinsel travestiler için gayet normaldir. Adının da aldığı soğuk yer her zaman soğuktur.

Sena’ da ilçesinin güzelliklerini bizzat kendisinin anlatacağının sözünü vermektedir, ayrıca herkese yaşadığı bu Antalya travesti deneyimi hakkında bir şeyler anlatacağına da söz verilmiştir. Michel çok heyecanlıdır, hiç bu kadar mutlu olmamış hatta bütün gece  yatamamıştır. Ve ertesi gün gelir çatar sena ile michel buluşurlar, öncelikle Altınbeşik mağarasına götürür, değişik bir fantezi yapmak için Antalya aktif travestiler tadından yenmez demek için bu mağarada geçen olayları, savaşları anlatır.

 

1791 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 78461f80b5a8c89c

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın