Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Yeni Elmalı Travesti Özlem

  • Listelenmiş: 18 Mart 2022 19:15
  • Süre sonu: 135 days, 20 hours

Açıklama

Antalya Elmalı travesti olarak sizlere özlemle ve şehvetle seks hizmeti sunmaya devam ediyorum. Elmalı ap travesti yada Elmayı pasif gay cd telefonları numaraları arayışınızda sizleri bekliyorum.

Ünlü şarkıcı Antalya travesti partner burada hastaneye kaldırıldı. Bir dönem bağırsak kanseriyle mücadele eden hatun kişilik, şimdi ise meme kanseriyle mücadele etmektedir. Birçok hastalığı atlatan ünlü Elmalı gay travesti partner kanserinde atlatacaktır. Önceki gün apar topar hastaneye kaldırılan kadınlardan bir tanesi, sosyal medyada takipçilerine kolunda serumla, dualarınızı eksik etmeyin notuyla takipçilerine seslendi.

Bu Elmalı yeni travesti ve pasif ameliyattan çıktıktan sonra ise sosyal medya hesabına şöyle bir yazı yazmıştır, artık kaç ameliyat oldum, saymadım sayamadım. Çünkü birçok kez bu illet hastalığa yakalandım. Tam kurtuldum derken başka bir yerime tekrardan nüksetti. Gerçekten çok zorlu dönemlerden geçmekteyim. Geçen gece hastaneye Antalya escort kaldırıldığım gece de göğsümde inanılmaz bir ağrı oldu. İlk başta belki farklı bir şeydir. Hemen kötüyü düşünme dedim kendime. Ve uyumaya devam ettim. Ancak ağrı artmaya başladı, nefes bile alamıyordum. Bu ağrı, acı tarifsiz. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın, ve hemen kalktım doktorumu aradım.

 

461 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 336623469b8290d7

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın