Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Yeni Zevkler İçin Konyaaltı Travesti Zerrin

  • Listelenmiş: 1 Ekim 2022 13:18
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Herkese selamlar ben sonsuz zevkleri yaşayabileceğiniz yeni Antalya Konyaaltı travesti partneriniz Zerrin.

Bir hatundan beklentiniz ne ise bunu fazlasıyla karşılayacak, hatta umduğunuzdan da fazlasını bulabileceğiniz ender hatunlardan bir tanesiyim. İlk estetiğini yüzünü gerdirmekle başlayan ünlü model, bu haberi ilk önce takipçilerine sosyal medya üzerinden haber verdiğini biliyoruz. Estetikli ve ameliyatlı bir Antalya travesti partner olmak, benim canım güzel takipçilerim sizleri üzdüğüm için çok özür dilerim. Yıllardır sizler tarafından çok seviliyorum, itiraf etmeliyim ki bu beni aşırı motive ediyor.

Gerçekten sizin bana olan ilginiz ve sevginiz, bana güzellik katıyor. Her sahneye çıktığımda veya ekran karşısına geçtiğim zaman sizlerin bana vermiş olduğu muhteşem destek aklıma geliyor. Ben kendimi o şekilde hareket ediyorum. Şimdi katıldığım bir güzellik yarışmasında, süpersonik gerçek bir hikaye sonucunda maalesef ikinci oldum. Tabi ki yine güzel bir başarı, ancak ben bunu kaldıramam. Daha çok güzelleşip sizin karşınıza geleceğim.

Muhtemelen şunu gelinlik giydirip onayımı alıp ve o yarışmaları tekrardan birincilikle tamamlayacağım. Birçok kişi tarafından olumsuz yorum olan ünlü model, operasyonu için ciddi harcamalarda bulunmuştur. Elindeki çoğu mücevherini satmıştır. Ameliyattan hemen sonra model göz kapaklarını kapatamaz ve yüzünü hareket ettiremez haline gelmiştir.

Konyaaltı Saatlik Travesti

Yüzündeki çeşitli kas ve dokular zarar gördüğü için, doktorlardan ve hastaneden şikayetçi olarak parasını geri almaya çalışmıştır. Şimdi ise ünlü model eski haline dönmek için birkaç operasyon daha geçirecektir. Operasyondan hemen sonra ise sosyal medyada küçük açıklamalarda bulunup uzun bir süre paylaşım yapmadığı da ortaya çıkmıştır.

Katıldığı her ortamda Konyaaltı her ortamda daha özgün olduğunu keşfettirmeye adapte mutlu edecek son derece azgın bir hanımım. En güzel ve seksi hallerimle memnun etmeyi seven birisi olarak artık bende bu adreste yer almaktayım, benzersiz popülerlikteyim seçkinim. Tipi şahane her ortamda harika görünen seksi vaziyetlerde ve her türlü pozisyonda bu işi yapan ve olayı  yansıtmaya can atan fiziği çekiciliği üstünde bir travestiyim. Seksi her  yerinde her ortama uyum gösterecek zarif bayanım, beden güzellikleriyle beylerin beni aramalarını bekliyorum.

 

1381 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 65463383854f3404

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın