Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Yeri Olan Korkuteli Travesti Gökçe

  • Listelenmiş: 5 Ekim 2022 17:08
  • Süre sonu: 359 days, 12 hours

Açıklama

Antalya Korkuteli Travesti İlanları

Hayattan artık yeterli keyif almıyorsanız, ve basit bir soruda bile afallayacak durumda iseniz. Sitenin en üstünde bulunan reklam vermek için arayın numarasını yazıyı okumadan arayacak kadar sapıttıysanız. Size göre bir fırsat artık çok da uzağınızda değil. Antalya Korkuteli kendi yerinde görüşen travesti partner ilanı yayında ve hazır bir şeklide sizlere sunuluyor.

Her fırsatta ve her ortamda kılıç kalkan bu aralar çok konuşuluyor. Bize komşu karşı köyün kahvede en çok konuşulan konu buymuş. Biz bıkmadan usanmadan, arkadaşlarla bu konuyu detaylıca inceledik. Yaşımız geçmeden kılıç kalkan öğrenmek istiyorduk, ateşli silahlara karı olan bir grup arkadaşız varsa kaçırmayın. Dövmeli kalkan çok havalı, bunu kızlara hava atmak için kullanabiliriz, en ateşli kızlar bu spora bayılıyormuş, bizde ateşli kızlardan hoşlanıyoruz. Ben patron olarak afiyet olsun deme şansım yok, saldırı olmuş geçen gün, saldırıda kullanılan kılıç kalkanların seri numaralarını istemişler.

Bak ben bunu söylüyorum sana, bunun bir faydası olur mu bilmiyorum. Bu disiplin yüzünden seri numaraları olduğunu da yeni örendik arkadaşlarla. Bu işi bir  karara bağlanacak sonuçta, bunun müşteri iptal edilmeden sandık görevlileri dışarıya çıkmış.

Korkuteli Kendi Evinde Görüşen Travestiler

Aslında bizim için hiçbir şey olmamış olsa bile buralarda kesinlikle bir şeyler oldu. Bunun sonrasında bu sporu kötüye kullanan manyaklar var. Bizim için manyak kızlarda seviyor bu sporu. manyak kızları ağıma düşürmek için bu işe asılmam lazım. Bu sayede bol bol Korkuteli aktif travesti için hava atıp birisini elime, geçirirsem onunla beraber ateşli zamanlar geçirip manşetlere bile düşebiliriz. manşetlere düşersek bu süper bir reklam olabilir bizim için, daha çok haber daha çok para daha fazla ateşli kızlar. Hele birde yazılı yılbaşına düşersek tadından yenmez bu iş.

Sonra bakıp bakıp gittiler, herkes sadece bakıyor iki dakika bile izlemeden gidiyorlardı. Bu durumu halletmek için sanayici için bir hamle yapmalıydım. Benim araba car car ötüyor, orijinal cam olmadığından noktalama yapıyor, onu kendim kırmam lazım. Bu konuda kaskoya bir ara sokakta çalışma var, bir müddet inceleme yapmak lazım.

 

403 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 379633db3813ab90

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın