Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Zevkine Bedava Veren Travesti

  • Listelenmiş: 6 Nisan 2022 02:09
  • Süre sonu: 156 days, 2 hours

Açıklama

Sırf zevk aldığı için seksi maddiyat karşılığı değil de bedava olarak sunan Antalya travesti Asuman hanım sizlerle. Buradaki ilanın altına yapacağınız basit bir yorum sayesinde belki de şanslı gününüzdesiniz ve o size ulaşacaktır. Şaka lan şaka, kim kime bedava veriyor bu devirde, abartmayın olayı, hani ucuz falan anlıyorum da beleş travesti ne demek amına koyum.

Yok yani bir de bu şekilde arama yapıp bu siteye girenler var, onlara da bir şey demiyorum. Bulsam ben de takacağım lakin ben genelde Antalya escortlar ile takılıyorum, onlar da iki siksek hemen hesaptan düşüyorlar zaten. Yani bana bile beleşe kimse vermiyor siz hesap edin.

Kaliteli ve güzel bir Antalya travesti numarası bulun, onu arayıp ücret konusunda da çok pazarlık etmeden yanına gidiverin. Bu işlerin zaten tadı tuzu kaçtı, bugün buralarda bir dünya olay oldu desem yeridir. Boş yere beni de saçmalatıyorsunuz, bir baktım ki yeterince kelime olmamış bu yazıda. Daha eve gidip bir dünya iş halletmem lazım, bununla birlikte yarın bir iki hatuna gideceğim onlar da var.

 

    

402 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 99624c5ba8a3af5

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın