Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

18 Yaşında Antalya Liseli Gay Travesti Nurbanu

  • Listelenmiş: 3 Mayıs 2023 15:38
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Müthiş bir konu ile karşınızdayım, bu kez turnayı gözünden vurduk diyeceksiniz, tam bir afetim ve zevkleri tam olarak yaşamayı severim. Müşteri seçimi pek yapmıyorum, kim olursa kabul ediyorum, genç bir hatun olduğumdan çok darım ve size aklınıza gelebilecek her türlü zevki yaşatmak konusunda çok maharetliyim.

Farkına bile varmadan sizin hem paranızı alacağım hem de tüm iliklerinize kadar boşalmanızı sağlayacağım. Değişik cinsel deneyimler yaşamak isteyenler için burada bulunma amacımı tam olarak gerçekleştirmiş sayılırım. Ne duruyorsunuz, bir an önce hemen elinizi telefonuna götürün ve beni aramaya başlayın, unutmayın telefondaki sesimi duyunca bile tahrik olacak ve beni arzulayacaksınız. Bu işi bir meslek haline getirmiş bir birey olarak çok farklı benimle hissedeceksiniz.

Bir final karşılaşması niteliğinde olan ve feryat figan haykırışların eşliğinde bu meslekte geçireceğim zamanları hatırına, bazen beni üzen olaylarla karşılaşıyorum, bazen de çok mutlu oluyorum. Yaşadığım olaylar bazen beni incitiyor bazen de kimsenin yaşayamadığı en muhteşem anları yaşıyorum. Hayatımda istediğim seviyeye ulaşmak için beş yıl boyunca her şeyi yapmaya hazırım buna grup yapmak dahil diyebilirim.

Antalya grup yapan travesti arıyorsanız eğer hem aktif hem pasif yanlarımla çılgınlar gibi sizinle takılabilirim, bunların sonucunda deneyimim çok fazla olmadığı için memnun kalacaksınız. Size şunu rahatlıkla söyleyebilirim, belki size hayal kırıklığı yaşatabilirim ama teke tekte üzerine kadın tanımam bilginiz olsun.

  

976 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 89064527b12b86c0

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın