Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Alanya Gay

  • Listelenmiş: 17 Kasım 2022 21:02
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Antalya Alanya gay eşcinsel lgbt cd trans ilanlarını sizler için derledik, hayattan değişik zevkler almayı öğrenmiş olmak ayrıcalıktır. Alanya ap aktif pasif gay olarak ben yasaklarda sevmeyi ve zevkleri imkansızlarda aramayı dert edinmiş bir bireyim.

İsmimin bir önemi yok ama yine de söylemek isterim, 26 yaşında, 164 boyunda, sarışın, eğlenceli ve gösterişli bir Antalya yeni travesti partnerim. İçgüdüsel olarak ben seksi, gösterişli bir fiziğe ve görünüme sahip, yüksek eğitimli, kültürlü bir hatun olduğumu baştan söylemek isterim. Bu yerin yakın çevresinde her bölgeye hizmet vermekteyim. Fantezi hayranı bir kadın olduğum için telefonda sohbet ederken fantezilerinizden bahsedebilirsiniz. Bana hak ettiğim ilgiyi gösterirseniz eğer, fantezilerimizi birleştirebilir ve daha önce hiç yaşanmamış harika bir buluşma yaşayabiliriz.

Bunu hem iş hem zevk kapısı olarak görüyorum ve sonuna kadar açmaktan asla geri durmuyorum. Demin bir hatundan istedim vermem dedi, arkadaşını çükmüşüm, güzelim ben herkese çakıyorum ona özel bir durum değil dedim dinletemedim.

Ön sevişme konusunda müthişim diyebilirim, oral seks yaparken dolgun dudaklarımı ve dilimi profesyonelce kullanırım. Seksi göğüslerimi ve izlemeye doyamayacağınız muhteşem kalçalarımı size sunuyorum. Beni domalttığınızda eşcinsel olduğumdan tabi illaki anal sekse soktuğumda seks filmlerinde gördüğünüz sahneler gözünüzün önünde canlanacak. Ufacık ve daracık deliğime giren her erkek, eskisinden çok daha mutlu bir şekilde yanımdan ayrılıyor. Kadınlar genellikle anal seks yapmak istemezler ama ben yapmaktan hem zevk alıyorum hem de erkeğime çok zevk veriyorum. Zevkten ve acıdan inlerken neredeyse kendimi kaybediyorum, ve itiraf etmem gerekirse sizinle birlikte aynı anda boşalmak için kendimi zor tutuyorum.

Tek bir pozisyona bağlı kalmadan, sana bağlı olarak değişiklikler içinde erkekleri yaptığım pozisyonlarla mest ederek, onlara yaşadıkları en farklı zamanı bulduruyorum. Seks benim işim ve Antalya gay olarak ve zevkli cinsel deneyimleri yaşatarak farklı olduğumu her zaman gösteriyorum. Benimle birlikte geçireceğiniz mutlu ve mesut bir şekilde yanımdan ayrılacağınız her seansta en bakımlı ve özel hazırlanmış halim ile sizleri selamlıyorum.

 

1471 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 8086376970209489

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın