Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Antalya Gay Hamamı

  • Listelenmiş: 20 Aralık 2019 11:03
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Merhaba arkadaşlar bu konuda ciddi bir arayış var ve Antalya’ da gay hamam arayan aktif pasif biseksüel eşcinsel bireyler fazlasıyla mevcut. Peki herkesin merak ettiği Antalya’ da eşcinsel bireylerin rahatlıkla takılabileceği ve fantazilerini de gerçeğe dönüştürebileceği Antalya gay masaj salonları ve gay saunaları nerelerde bulunuyor?

Burada aslında bu konuyla alakalı bir video da paylaşmak isterdim lakin sitede ciddi şeklide sorun olacağından bu şekilde bir paylaşıma gidemiyorum.

Burada amaç bu tarz bir ortamın varlığını ve doğruluğunu tespit edip siz değişiklik arayan arkadaşlara bu muhabbet konusunda detaylı bilgi vermektir.

Birçok mekan malesef bu tarz olaylara izin vermiyor, verilse bile saklı gizli olması şartıyla kimseye çaktırmadan yapılacak olanların yapılması gerekiyor ama bu da yakalanma riski falan derken baya bir sorunlu durum oluyor.

Sevgili arkadaşlarım bu konunun açılmasının bu yazının yazılmasının esas nedeni, bu tarzda bir ortamda bulunmuş, bu şekilde olayları kabullenmiş yada en güzel tabiriyle Antalya’ da gay bireylerin rahatlıkla takılabileceği hamam sauna masaj salona gibi ortamların  tespit edilerek burada paylaşılmasıdır.

Değerli arkadaşlarım bu yazının altında yorum atarak, bildiğiniz gördüğünüz ve deneyimlediğiniz gay hamamları masaj salonları ve saunalarını sizin gibi zevkleri olan diğer internet kullanıcıları ile paylaşabilirsiniz. Yorum yazarken gerçek adınızı ve telefonunuzu hatta mail adresini bile doğru girmenize gerek yok, sallayın bir şeyler ben onaylarım ve bu konuda merakta kalan diğer arkadaşları da gerçek bilgiler ile ödüllendirmiş oluruz.

Herkese teşekkürler… Yorumları bekliyorum…

 

5139 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 2125dfccfe651854

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın