Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Demre Aktif Pasif Ap Travesti

  • Listelenmiş: 10 Ocak 2023 19:13
  • Süre sonu: 428 days

Açıklama

Ben gökyüzünden bile güzel yıldızlardan bile değerli karanlıkları aydınlığa kavuşturacak bir Antalya Demre travesti partnerim. Benimle görüşmek ve vazgeçilmeziniz olmam için tek yapmanız gereken bana acilen aşağıdaki numaramı kullanarak ulaşmaktır. Önce yanıma gelip beni bir kere öpmen ve içine beni çekmen gerekiyor, unutma ancak benimle takıldıktan sonra gerçek hazzı fark edebileceksin.

Kişisel hırslardan ve tüm o özel zamanlardan Demre evi yeri olan travesti olarak çok uzakta bu güzel hazzı elde etmek bana gerçekten sana sunulmuş özel bir armağanmış gibi geliyor. Monoton geçen hayatımın biraz daha eğlenceli geçecek olması, akşam olunca başı boş gezen gönlümün bahçesinde yazı beklerken, beni kendime getiriyor. Sizlere bu güzel anları tüm ihtişamımla yaşatacağıma fazlasıyla emin olabilirsiniz. Ben şu anda bu anları yaşamak için hazırım, ne haldeyim  bir bilseniz hemen yanıma gelmek ve benimle takılmak için can atardınız. Benim tarzımda bir Demre ap travesti partner bayan arıyorsanız tek yapmanız gereken benim yanıma bir şekilde gelmek.

Sizin yanınıza gelmemi istersiniz taksi ücreti dahil özel bir fiyatlandırma yapıyorum, benim için sürpriz olarak kendimi muhteşem hissetmek istiyorum. Yatağıma misafir olduğunuz zaman beraber muhteşem anlara yelken açacağız bundan emin olun. Birçok kişi benim yanıma gelmek istiyor ve bu şekilde takılmayı uygun buluyor bende Demre kendi yerinde görüşen travesti olarak sizlere bu imkanı sağlamak istiyorum.

  

474 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 32263bd482e2c042

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın