Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Gazipaşa Travesti Nermin

  • Listelenmiş: 6 Eylül 2022 20:56
  • Süre sonu: 301 days, 14 hours

Açıklama

Sonunda Antalya Gazipaşa Travesti Partnere Kavuştuk

Çok özlemiştiniz biliyorum, ve arzu ettiğiniz kadar size hakkını verecek bir partner arayışında olduğunuzun da farkındayım. Bir kısmınız bu ilana fake yani sahte diyeceksiniz. İtiraf etmeliyim ki bu konuda sonuna kadar haklısınız. Bizim bu sayfada şu an için bir Gazipaşa trans ya da travesti ilanı bulunmuyor, hatta Gazipaşa gay ilanı ya da numarası bile yok. Ama bu gelecekte olmayacağı anlamına gelmiyor.

Sizin için listelediğimiz bu yeni varyasyonlarda, farklılıkları bir yana bırakıp doyumsuz bir şekilde sınırları aşabiliriz. Bu konuda size tüm fantezilerimi en iyi şekilde sunmayı ve o güzelim penisinizi köküne kadar almayı istiyorum. Evet beyler, sakso konusunda benim kadar yetenekli ve iyi yapan bulamazsınız. Yatağa girmek için beni tercih ettiğiniz amacına ulaşmak içinde dilediğiniz her şeyi yapmaya hazır olacağım.

Farkı yaşamak isteyen için buradayım ve sizi temin ediyorum ki hiç bir şekilde sınır tanımıyorum. Benim aklıma gelmeyen ve sizin isteyeceğiniz fantezileri uygulayarak memnun kalmanızı sağlıyorum.

Gazipaşa Gay Cd Trans İlanları

Hem güzel hem de seksi bir Gazipaşa trans kadın olmam nedeniyle sizi etkim altına alacağımdan hiçbir şekilde şüpheniz olmasın. Benim yatağımda kendinizi bir porno film yıldızı gibi hissedecek ve ona göre muamele göreceksiniz. Ağza yüze boşalma yani cimcif dışında benimle her türlü seks deneyimini ve pozisyonunu farklı seçenekler eşliğinde harika bir şekilde yaşayabilirsiniz. Gazipaşa evi yeri olan travesti yani Gazipaşa kendi evinde görüşen travesti olarak tüm bunları bir an önce denemek istediğinizi biliyorum.

Bunlara kanmayın, kimsenin tuzağına düşmeyin, size bankamatikten para yatırın diyenlere yarağınızı gösteriverin. Gerçeği çevirmek istiyorsanız hemen beni arayarak randevu alabilirsiniz. Benimle birlikte olmak istediğinizde bana yapacağınız ödemenin karşılığını fazlasıyla alacaksınız, bu konuda hiç kuşkunuz olmasın. Aklınızda yer edeceğim ve yaşadığımız unutulmaz bir şekilde olduğundan hafızanızdan hiç silinmeyecek.

Benimle yaşayacağınız zamanları müthiş bir seks hikayesi olarak diğer erkek arkadaşlarınıza anlatacaksınız. Sizden benim numaramı isteyenlere ise sadece sizin olmamı istediğinizden asla vermeyeceksiniz. Seks hayatınızda eksik kalan her şeyi size yaşatacak bir hatun olarak burada bulunuyorum ve sizi mutlu edeceğim.

  

468 Toplam Görüntülenme, 4 Gün

  

Liste Kimliği: 5846317b07383f59

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın