Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Kaliteli Güzel Travestiler

  • Listelenmiş: 10 Aralık 2019 10:29
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Merhaba beyler ben Antalya Kaliteli Travestiniz SİMGE,

Hem sekste hem güzellikte kaliteli ve güzelliği artık uzaklarda aramanıza gerek yok.

Merhaba sevgililerim, ben Konyaaltı travesti escortunuz Simge.

Sarışın, bakımlı, vücuduna ve yatakta sizlere sunacağı hizmetlere fazlasıyla güvenen ve kalitesinden taviz vermeyen bir travestiyim.

Beni gördüğünüzde kesinlikle hemen içime girmek tadıma bakmak isteyeceksiniz.

Konyaaltı Hurma Altınyaka tarafında oturuyorum, kendi yerim var bana misafirim olarak gelebilirsiniz bununla birlikte uygun şartlar sağlanırsa kaldığınız yada ortaklaşa karar vereceğimiz bir otelde birlikte olabiliriz.

Kondom kullanma şartım var bu konuda kimse bu konuda kusuruma bakmasın, benden daha ucuza her gün bir çok erkek ile birlikte olan travestilerle birlikte olduktan sonra bana gelip kondomsuz girmenize malesef izin veremem.

Travestiler arasında güzelliğim nedeniyle kıskanılan bir hatunum, ben ziyadesiyle memnun kalacağınız ve aynı zamanda her azdığınızda birlikte olmak isteyeceğiniz bir partner olduğumdan diğer kızlar beni hep kıskanıyorlar.

Kendimi aslında fazlasıyla anlattığımı düşünüyorum, biraz da benim yanıma gelip beni daha yakından tanımanız gerekiyor aslında.

Sizin için güzel ve seksi bir video hazırlayıp kimin tadına bakacağınızı önceden görmenizi istedim şu an videoyu düzenleme aşamasındayım ilk fırsatta burada sizlerin de beğenisine sunacağım.

Lütfen sadece Antalya travestileri ile birlikte olmak isteyen ciddi beyler benimle telefon vasıtasıyla iletişime geçsinler, arkadaşlar benim telefonum sohbet hattı değildir, rica ediyorum gereksiz sohbet için benim iş hattıomı meşgul etmeyiniz.

Liste Kimliği: 9225def9a03c136c

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın