Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Kemer Travesti Öznur

  • Listelenmiş: 17 Mart 2022 10:19
  • Süre sonu: 128 days, 15 hours

Açıklama

Hem keyif hem de tatil yapmak için Antalya Kemer travesti partner olarak sizlerin arasında yerimi aldım, evet beyler koca bir yaz mevsimi boyunca sizlere Antalya travesti escort hatununuz olarak hem seks hem keyif dolu zamanlar vaad ederek burada çalışacağım.

Alkol konusunda hiç problemim yok, lakin başka maddeler kullanımına sıcak bakmıyorum. Hayattan her türlü keyif almasını bilen bir hatununuz olarak sizlere en güzel ve tabii ki de özel hizmeti buralarda ben sunuyorum.

Hadise şaşalı evlenme teklifinin ardından sosyal medyada tek taş yüzüğünü paylaşmasıyla tepkileri üzerine çekmeyi de başarmıştır. Hatun kişilik bu durumda kendisine alınan 40 bin dolarlık yüzüğünün üstüne haciz konulacağından habersiz bir şekilde hayatına devam etmektedir. Geçenlerde yayınlanan bir magazin programına bakıldığında abisinin avukatı bağlanarak ,bana bakın deli etmeyin adamı insanlara Show yapmayı çok sever , her sevgilisine bu denli yüksek fiyatlı hediyeler alarak kendini göstermeye bayılır. Ancak iş çok farklı işlemektedir, ortağı olduğu şirketin türlü borçlara sokarak şirketten hissesini alıp kenara çekilmiştir. Ancak biz bunun peşini bırakmayacağız. Her neyi varsa el koyup borçlarını tahsis etmek zorunda kimse onun sevgilisine aldığı 40 bin liralık yüzüğüne kalmadı ne alırsa alsın. Onları düşünmeden evvel önce kendi borçlarını temizlesin. Borç aldığı parayla yüzükte almak neymiş gerçekten utanç verici bir durum yazık, diyerek bir skandala imza attı. Şimdi ise Dinçer çiftinden bir açıklama beklenmektedir.

 

394 Toplam Görüntülenme, 3 Gün

  

Liste Kimliği: 5906233098bc63b5

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın