Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Kemer Travesti Rukiye

  • Listelenmiş: 18 Nisan 2022 09:30
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Antalya Kemer travesti partnerim, ismim Rukiye, sizleri hem kendi evimde misafirim ederek , hem de otel ortamında ben sizin yanınıza gelerek seksi doyuruyorum. Kemer ap travesti partner olarak size istediğiniz tarzda özel seks deneyimi yaşatıyorum. Siz isteyin arzulayın, hayal edin ve birlikte gerçeğe dönüştürelim.

Genel itibariyle eserde kültür mefhumunun üzerinde oldukça durulmuştur. Seksi kalçalarım ve bakımlı hatlarım ile buradan yola çıkarak yukarıda zikrettiğimiz kavramların birbirinden ayrılamayacağını bir bütün olarak ele alınması gerektiğini iddia etmiştir. Diğer konumuz olan dil ile ilgili görüşlerini, kendi yaşamından örneklendirerek açıklamak istemiştir. Burada dikkatimizi çeken hususta kendi yaşamından örneklerin muhtemelen en güzel şekilde özgün olmasıdır.  Antalya yeni travesti dil ile görüşlerini şu şekilde izah etmiştir; bütün medeni milletler, çocuklarının dillerini, kendi kültürlerini bizzat okuyarak anlayacak bir seviyeye getirmek için çalıştıkları, lügat hazinelerini zenginleştirdikleri, bizde tersi yapılmaktadır diyerek açıklamıştır.

Ülkemizin temel problemini açıkladığını bizim milletimizin kendi dilimizi kullanamadığını söylemektedir. İnsanlarının  tarihlerinin Kemer yeni travesti numaraları konusunda  dayattığını da söyleyebiliriz. Senin içinden gelen bilgilere insan belli bir sahada belirli  alanda ilerleyebilir o alanda bilgi birikimini genişletebilir ancak bu onu kültür bakımından  birikimli yapmaz.

Liste Kimliği: 430625d2e0135114

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın