Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Konyaaltı Travesti Burcu

  • Listelenmiş: 13 Ocak 2020 18:58
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Antalya Konyaaltı Hurma Altınyaka Travestilerden Burcu

Merhaba azgınlar, sizi mutlu edebilecek yegane travestinin ilanına bakıyorsunuz, umarım yazdıklarımı okuduktan ve sizler için özel olarak çektiğim kışkırtıcı fotoğraflarımı gördükten sonra beni beğenip ararsınız.

Yanıma gelmeye karar verdiğinizde ve beni aradığınızda lütfen pazarlık yapmayın benimle, yapacağınız pazarlık hem alacağınız hizmetin kalitesini düşürür hem de size karşı benim duyacağım aşkı şehveti azaltır.

Ap bir Antalya travesti birey olarak aktif hizmetlerimi günde en fazla iki beye sunabildiğim için bu tarz bir isteğiniz olacaksa bana telefonda baştan belirtirseniz çok iyi olacaktır.

Bir hatuna nasıl yaklaşacağını ona nasıl davranacağını bilen beyleri mutlu etmek için elimden geleni yaparım. Bana ödediğiniz bedelin karşılığını dopdolu seks olarak fazlasıyla alacağınızı da bilmenizi isterim.

Ben birlikte olacağım erkekleri kendi ev ortamımda ağırlamayı seviyorum, dışarı genelde çıkmıyorum eve otele gitmiyorum. Benim tadıma bakmak isteyen beylerin beni ziyaret etmeleri gerekiyor.

Geçireceğimiz zamanı dolu dolu yaşamayı severim, tek pozisyonda seks yapmayı sevmiyorum, değişik pozisyonları girmeyi yeni heyecanlar keşfetmeyi ve denemeyi çok isterim ve bunu da birlikte yaşamayı tercih ederim.

Benim yanıma gelirken özelikle genital bölgenizde kıl olmaz ise saksom çok iyi olacaktır, kıllı penisleri yalama konusunda çok istekli olamıyorum.

Benimle birlikte olduktan sonra aman tanrım ne travestiler varmış be diyeceksiniz. Daha önce sizinle birlikte olan bütün kadınlara ve travestilere gücenecek, daha önce böyle bir zevkten mahrum kaldığınızı düşünerek kendinize kızacaksınız.

Hır gür seven bir partner değilim, güzel ve sizi mutlu edebilecek potansiyele sahin bir hurma travesti olarak, özel ve keyifli zamanlar benim yanımda daha güzel olacaktır. Beni burada tek başıma bırakmayacak, yalnızlığıma bir son verecek ve hayatının sonuna kadar beni unutmayacak erkekler sizlerin aramalarını bekliyorum.

  

2362 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 3605e1cb56c3c312

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın