Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Manavgat Travestileri

  • Listelenmiş: 4 Aralık 2019 14:33
  • Süre sonu: This ad has expired

Açıklama

Antalya Manavgat Ucuz Sınırsız Kondomsuz Yeni Kendi Evinde Kalan Yeri Evi Olan Otele Gelen Vip Güzel Kaliteli Rus Travestiler

Ben bir kere gördüğünüzde aklınızı başınızdan alacak, kalitesinden asla taviz vermeyen ve hayatınız boyunca unutmayacağınız anları yaşayacağınız Antalya travestinizim.

Anal ilişki esnasında kondom prezervatif kullanıyorum, ama sakso çekerken oral yaparken takmıyoruz.

Seksi ergenliğimden itibaren severek yapıyorum, değişik hazlar almayı her zaman sevmişimdir bu nedenle bir yabancı ile seks yaparken asla rahatsız olmuyorum ve hatta bundan apayrı zevkler alıyorum.

Kendi yerim var bana gelebilirsiniz sizi misafirim olarak ağırlamaktan büyük  zevk alırım, ayrıca uygun şartlar olursa ve anlaşabilirsek ben sizin kaldığınız yada ayarladığınız otele de gelebilirim.

Bununla birlikte hem aktif hem pasif olabilen bir Manavgat travesti escort hatunum. Yani değişik zevkler arayan beyler içinde özel zevkleri büyük bir keyif ile sağlayabilirim.

Tek başıma iki üç erkek ile grup sekse karşıyım, ama benim gibi bir travesti yada bayan partner ayarlarsanız Antalya grup yapan travesti olarak da hizmet verebilirim.

Kaliteyi kesinlikle uzaklarda aramayın.

  

2345 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 6985de7e2a0ca3d8

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın