Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Otele Gelen Kemer Travesti Songül

  • Listelenmiş: 16 Ekim 2022 03:36
  • Süre sonu: 341 days, 5 hours

Açıklama

Kemer Ap Gay Cd Trans Travesti İlanları

Konumuz her ne kadar Antalya Kemer travesti numaraları olsa da, bir Kemer lezbiyen escort ile karşılaşmak bizim için hiç de fena olmazdı. Konu başlığından anlaşılacağı üzere kendi evi olmayan ve bunun yerine birlikte olacağı erkekler ile otel ortamında buluşan hatunların geneli burada olabilir.

Muhabbetin özü biraz farklı olsa da adam ağır yaralı olarak taksiyle bir hastanenin acil servisine getirildi. Artık biraz vicdanlı çıkmışlar, hatun kişiliği hastaneye getiren şüpheliler, trafik kazasında yaralandığını söyledi. At yalanı sikeyim inananı şeklinde düşünülse de olay aslında, şüpheliler daha sonra hastaneden ayrıldı. Hastanede yapılan müdahalede yabancı uyruklu travesti partnerin dövüldüğü ve bıçaklandığı belirlendi.

Olaya karışan Kemer pasif travesti hatunların, hurdacılık yaparak geçindiklerini, olay günü aralarında tartışma çıktığını ve kişinin bir şekilde yaralandığını söylediler. Adamlar çok korkmuşlar bu yüzden, korktukları için hastaneye bırakarak kaçtıklarını anlattılar.

Kemer Aktif Travesti İlanları Numaraları

51 kilodayım, kocaman bir penisim var, aletimin tadına doyamayacaksınız, sizi bildiğiniz bağırtarak becereceğim. Bunun için benimle olan hem hatlardan iri hem de 172 santim boyunda olduğum için son derece zarif olan bir bedene sahibim. Hiç kuşku yoktur ki, bence bedenim kadar yüz güzelliğimden, yeşil gözlerimden de etkileneceksiniz. Bakımlı bir hatunum, benim gibi bir çok Kemer eve otele gelen travestilere biraz süre ve zaman bırakın, ben derken sadece makyajı kastetmem. Benim için bakım demek bir erkek olarak zaman geçirirken senin için sert sekten daha önce hazırlanmam demek.

Bakımı kendimde olduğu kadar karşı tarafından bekliyorum. asla ter kokusundan ya da cinsel bölgelerde kıldan haz almam, o zaman oral yaparken prezervatifi kesinlikle kullandırırım. Bu gibi detaylar çok önemli, eğer kaliteli bir gece yaşayacaksak bu detaylara benim kadar sizler de önem vermelisiniz.

Görüşmelerimi otel ortamında yapmayı severim çünkü sadece ödeme mantığında hareket etmem. Kemer pansiyon travesti şeklinde geçiririm, seksimiz grup da olabilir ama alkolle şenlenen bir sohbeti içermeli her zaman, yoksa sıkılırım.

 

324 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 903634ad3943a598

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın