Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Serik Travesti Ayşe

  • Listelenmiş: 15 Mayıs 2021 13:00
  • Süre sonu: This ad has expired
Serik Travesti Ayşe - Resim 1

Açıklama

Antalya Serik gay arayışında olan bununla da yetinmeyin Antalya Serik travestileri bulabilmek için web sitemizi ziyaret etmiş olan arkadaşlara sesleniyorum, Serik’ te aktif olarak çalışan bir travesti maalesef yok. En azından benim bildiğim yok, ama muhtemelen Serik cd partner olabilir ama ücretli mi çalışırlar zevkine mi verirler bilemiyeceğim.

Eğer ki Serik’ de eşcinsel olarak seks hizmeti sunan birileri varsa bana ulaşsın ben de burada ilanını yayınlayım.

Uzun boylu siyah saçlı ve bembeyaz süt beyazı teni olan bir travesti ile özel zamanlar geçirmeye ne dersiniz? Dolu dolu içinde bol heyecan olan bak şimdi yazacaklarımdan sonra çok canınız çekecek muhtemelen ama hadi yazıyorum.

Arkadaşlar bu safyadaki kızların hepsi ücretli çalışıyor bunu bilmenizi isterim öncelikle, seks maceralarının tatmin edici kadını bendeniz güzel ve kayda değer şeyleri tam olarak tadında yaşamayı isteyen bütün erkekleri yanıma bekliyorum. Hazırsanız, sizler için bu ilan sitesinde telefon numaramı paylaşacağım.

Yanıma gelmek isteyen erkekler kimse kapmadan, beni arasınlar ve müsait olduğum bir zaman içinde ücreti mukabilinde benden randevu alsınlar. Harika bir birlikteliği ondan sonra Antalya travestileri ile arkadaş sıcaklığında birlikte yaşayalım. En uzun sürelere tekabül edecek beraberliğimizde her şeyin sizin istediğiniz gibi olması için elimden ne geliyorsa yapmaya çalışacağımı bilmenizi istiyorum. Domalma pozisyonunda beni becerirseniz daha çok keyif alırım bunu da yanıma gelmeden önce size belirteyim.

 

3672 Toplam Görüntülenme, 4 Gün

  

Liste Kimliği: 4376089844d29ce6

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın