Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

 

Yeni Başlayan Gündoğmuş Travesti

  • Listelenmiş: 8 Ekim 2022 10:52
  • Süre sonu: 333 days, 13 hours

Açıklama

Merhaba Beyler Ben Gündoğmuş Travesti Numaraları Ecrin

Buraların en ateşli trans bireyi olmamın nedeni, buradaki tek Antalya Gündoğmuş gay hizmetini sizlere sunuyor olmamdan kaynaklanıyor. Maalesef benden başka yok, yani işin aslı pek seçim şansınız bu durumda olmuyor. Ama ben bunu fırsata çevirip, sizleri tek posta görüşe tik tak şeklinde yapıp yollamıyorum. Ben tekim ama talep de o kadar fazla değil, bu nedenle hak ettiğiniz seksi size yaşatmak için çaba sarf ediyorum.

Bu olay daha yeni biten bir hikâye olsaydı adam ile kadınına eyvah derdim. Aradan çok uzun yıllar geçmiş olsa dahi, bunlar çok iyi iki dost olmayı becerebilmiş. Ne kadar garip karşılasam bile, işte o yüzden saygı duyup alkışlamak düşmez bize. Yeni aldığı arabayla kızlara hava atmaya kalkarken yakalandı sonuçta, sadece araba olsa iyi tekne olayı bambaşka bir şok. Adam bildiğin dört kızla beraber tekneyle açılmış. Tam iki hafta boyunca Akdeniz açıklarında takıldıktan sonra yurduna geri döndü ve hiçbir şey yokmuş gibi hayatına devam etti.

Gündoğmuş Sex Partisi Yapan Kendi Yerinde Görüşen Travestiler

Kadınları kandırmak hiç bir zaman kolay olmadı, tabi bunu öğrenen kadın hiç vakit kaybetmeden arabasına atlayıp adamın yanına gitti. Beyaz reformun çare olacağını düşündüğü için acıyarak baktı adama. Adam tam bir ihtiyar kurt çıktı ve tekneyle bu mavi turu defalarca yaptığı ortaya çıktı. Bir seferde yedi kadınla yedi gün yaptığı öğrenilince detayları anlatmak için konuştu ama ne konuşma acayip enteresan şeyler anlattı.

Anlattıklarına kadınlar Gündoğmuş kendi yerinde görüşen travesti numaraları için, teknenin kamarasında duruyor ve her gün birisini yukarı çıkartıp zevk dolu anlar yaşıyormuş. Beraber çıktığı kadınların da bunu çok sevdiğini söyleyen adam aynısını uçakta ta yapmak istediğini söyledi. Buna maddi manevi güç mü dayanır, ama sevgilisi bunları bilmeden onunla beraber dört yıl geçirmiş. Defalarca aldatılan kadın bunları öğrendiğinde artık çok geç olmuştu.

Biz bu yazıları yazarken çok şeyler katıyoruz olaylara, Gündoğmuş ap travesti arayışında olanlar ise boş durmuyorlar. Hemen özel bir şeyler karalayıp, bizimle olan irtibatlarını kaybetmeden konuşmaya dalıyorlar ve bu bizim hiç hoşumuza gitmiyor doğrusu.

Liste Kimliği: 19863414e6becc5b

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın